Prośba o recenzję .. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 19 lip 2015, 14:51

W takim razie post mój -z danymi j/w nie jest skierowany do Ciebie.Luzik zatem. Nie jesteś geniuszem..;)
Emilka.

Napisano: 19 lip 2015, 14:53

Z innej beczki...

Czas na kształcenie i samokształcenie osób, które realizują zadania pomocy społecznej. Czy można to robić w godzinach pracy zawodowej? Ta kwestia wiele razy pojawiała się na tym forum, które stworzono do wymiany wiedzy, doświadczeń zawodowych. Moim zdaniem pracownik pomocy społecznej w ramach etatu/umowy cywilnoprawnej powinien mieć czas na swój rozwój: szkolenia, studia podyplomowe, aktywność w Internecie związaną z realizowanymi zadaniami, wyzwaniami.
angoc

Napisano: 19 lip 2015, 19:39

zgadzam się. W zakresie obowiązków pracownik ma zapisane, iż będzie podnosił swoje kompetencje, wiedzę w zakresie doskonalenia warsztau pracy. Większość szkoleń odbywa się w godzianch pracy- nie widzę problemu.Im więcej tym lepiej dla mnie.
Mam zasadę " Nigdy nie żałuję pieniędzy na książki i edukację" - dotyczy to również pracowników mojej firmy. Ile mogę tyle pomogę. Natamiast potrafię być zła- jeśli ktoś uchyla się od samodoskonalenia. Internet w pracy w celach służbowych - ;) ? - czemu nie. Jak wszystko gra.
Emilka.

Napisano: 20 lip 2015, 13:25

Emilka. pisze:zgadzam się. W zakresie obowiązków pracownik ma zapisane, iż będzie podnosił swoje kompetencje, wiedzę w zakresie doskonalenia warsztau pracy. Większość szkoleń odbywa się w godzianch pracy- nie widzę problemu.Im więcej tym lepiej dla mnie.
Mam zasadę " Nigdy nie żałuję pieniędzy na książki i edukację" - dotyczy to również pracowników mojej firmy. Ile mogę tyle pomogę. Natamiast potrafię być zła- jeśli ktoś uchyla się od samodoskonalenia. Internet w pracy w celach służbowych - ;) ? - czemu nie. Jak wszystko gra.
Nie obrób się z tą aktywnością, Kosiniakiem i tak nie zostaniesz. :D
123Iza

Napisano: 20 lip 2015, 13:38

?
Emili
Stażysta
Od: 11 sty 2015, 17:22
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 14:02

Jak wam się tak chce mielić tymi ozorami po próżnicy?

Jak wam nie szkoda czasu na reagowanie na żałosne zaczepki emilki?

Nie mogę się nadziwić...
Krytyczna

Napisano: 20 lip 2015, 15:31

ona w porywach swojego geniuszu sama odpisuje na swoje posty pod innymi nickami, robi sztuczny tłum i powstaje wrażenie uczestnictwa wielu. wszystko to robi w godzinach pracy. czemu nie. jak wszystko gra?
..................

Napisano: 21 lip 2015, 17:25

Nie mądra jednostka pomocy społe ta/ten Emil+ka
Gość

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x