Koleżanka urodzila...nawet nie wiem na jak długo wcisnęli mi dod mieszk Pierwszy raz robilam decyzje i Pomylilam sie !!!!!!!! SIROTA JEDNA !!!!! Wyplacilam źle Dodatek powinien być niższy o ok 100zł Dzwonoilam do kolezanki Ona nie miala takiego przypadku PROSZE pomożcie mi...Podajcie mi decyzje ktorą mam zmienić tą złą decyzję Jeden miesiąc źle , to jest nowa decyzja i pierwszy miesiąc źle w ustawie czytam że na 6 mies bez zmian się przyznaje /na pewnioźle rozumiem to/
Dzięki Gościu serdecznie Mogłabym prosić o wrzucenie takiej decyzji ...??? proszę..... I co jakby nic przyznać na 5 czy na 6 miesięcy następną decyzję ? p r o s zę pomożcie mi....
Dzięki Ci bardzo Nie moge podac emeila Przykro mi Nie wolno nam. ale seredecznie dziekuję za okazanie mi zainteresowania ..Bardzo dziękuję Może tylko zarys pisma ,czy decyzji podaj .. prosze Będe bardzo wdzięczna
SERDECZNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM !!!!! Może jeszcze KTOŚ mi pomoże gdyż nadal nie wiem czy korygować 113nastką czy innym art. inną podstawą Prosze jeszcze o pomoc A może Ktos mi wrzuci taką decyzję ...PROSZE