proszę o pomoc - do ponownego z sko

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
AnnaM.
Referent
Zajmuję się: śr/fa/do/dw
Kontakt:

proszę o pomoc - do ponownego z sko

Post autor: AnnaM. »

babciulka mieszka sama... złozyła dw. nie mieszka pod adresem od kilku lat- wywiad - info ze w dps. odmowa- sko ( synek walczy za Nią ) , ze ona nie z zamiarem stałego pobytu bo miała biodro złamane jak wydobrzeje to wroci do domu a teraz on MUSI DBAC O DOM. SKO DO PONOWNEGO, ZEBY USTALIC CZY Z ZAMIAREM STAŁEGO pobytu, że jak w celach zdrowotnych to przyznać. wysłałam wniosek do dps zeby mi oświadczyła i napisała ze od 2020 jest tam po wypadku ale jak bedzie w stanie sama sie sobą zajac to wroci do domu. co byscie zrobili ?
Raa
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: proszę o pomoc - do ponownego z sko

Post autor: Raa »

AnnaM. pisze: 13 lut 2023, 12:39 babciulka mieszka sama... złozyła dw. nie mieszka pod adresem od kilku lat- wywiad - info ze w dps. odmowa- sko ( synek walczy za Nią ) , ze ona nie z zamiarem stałego pobytu bo miała biodro złamane jak wydobrzeje to wroci do domu a teraz on MUSI DBAC O DOM. SKO DO PONOWNEGO, ZEBY USTALIC CZY Z ZAMIAREM STAŁEGO pobytu, że jak w celach zdrowotnych to przyznać. wysłałam wniosek do dps zeby mi oświadczyła i napisała ze od 2020 jest tam po wypadku ale jak bedzie w stanie sama sie sobą zajac to wroci do domu. co byscie zrobili ?
Wysłali Pani wszczęcie postępowania o uchyleniu pobytu w DPS. Wydali decyzji, a jak Pani już wróci do domu odwiesili kwestie węglowego i jej przyznali.
ODPOWIEDZ