proszę o pomoc - do ponownego z sko
-
- Referent
- Zajmuję się: śr/fa/do/dw
- Kontakt:
proszę o pomoc - do ponownego z sko
babciulka mieszka sama... złozyła dw. nie mieszka pod adresem od kilku lat- wywiad - info ze w dps. odmowa- sko ( synek walczy za Nią ) , ze ona nie z zamiarem stałego pobytu bo miała biodro złamane jak wydobrzeje to wroci do domu a teraz on MUSI DBAC O DOM. SKO DO PONOWNEGO, ZEBY USTALIC CZY Z ZAMIAREM STAŁEGO pobytu, że jak w celach zdrowotnych to przyznać. wysłałam wniosek do dps zeby mi oświadczyła i napisała ze od 2020 jest tam po wypadku ale jak bedzie w stanie sama sie sobą zajac to wroci do domu. co byscie zrobili ?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: proszę o pomoc - do ponownego z sko
Wysłali Pani wszczęcie postępowania o uchyleniu pobytu w DPS. Wydali decyzji, a jak Pani już wróci do domu odwiesili kwestie węglowego i jej przyznali.AnnaM. pisze: 13 lut 2023, 12:39 babciulka mieszka sama... złozyła dw. nie mieszka pod adresem od kilku lat- wywiad - info ze w dps. odmowa- sko ( synek walczy za Nią ) , ze ona nie z zamiarem stałego pobytu bo miała biodro złamane jak wydobrzeje to wroci do domu a teraz on MUSI DBAC O DOM. SKO DO PONOWNEGO, ZEBY USTALIC CZY Z ZAMIAREM STAŁEGO pobytu, że jak w celach zdrowotnych to przyznać. wysłałam wniosek do dps zeby mi oświadczyła i napisała ze od 2020 jest tam po wypadku ale jak bedzie w stanie sama sie sobą zajac to wroci do domu. co byscie zrobili ?
Oprócz proszę o pomoc - do ponownego z sko - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
elektryczny
elektryczny weryfikacja wniosku
DE umowa na...
dodatek elektryczny
Pompa ciepła a dodatek elektryczny
zwrot vat
decyzja odmowna-wzór
Odbiorca końcowy to małżonek
dodatek elektryczny- inny adres na fakturze niz zamieszkania
opłacanie faktur internetowo za osoby starsze
wnioski z mObywatel załączają co popadnie
Odbiorca a potwierdzenie zapłaty