protokół z przeprowadzonej rozmowy - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 09 cze 2009, 15:54

Witam serdecznie. Czy macie jakiś gotowy wzór protokołu z przeprowdzonej rozmowy z osobą podczas posiedzenia komisji GKRPA. Jeśli tak to poproszę! Z góry dziękuję! [email protected]
~mn

Napisano: 10 cze 2009, 10:19

protokół to wtedy gdy osoba nie przyjdzie, a z rozmowy jest notatka (instrukcje masz w KPA)
~Danka

Napisano: 10 cze 2009, 11:41

Postepowanie GKRPA nie ma nic wspolnego z KPA. Wzory wezwan na komisje, na badania, wzory protokolow - wszystko to dostepne jest w publikacjach PARPy. Osobiscie sluze takimi wzorami :):):)
~zyta1977

Napisano: 10 cze 2009, 13:13

byłabym wdzięczna \"zyta1977\" gdybyś mogła mi cokolwiek przesłać na meila [email protected]
~mn

Napisano: 10 cze 2009, 13:26

Nie ma nic wspólnego z KPA tylko z PARPA ? O Jezu!
Komisję powołuje wójt, burmistrz, prezydent.
~Danka

Napisano: 10 cze 2009, 17:22

mam prośbę do \'zyta1977\' proszę o przesłanie takich wzorów na adres [email protected]
~Anuś

Napisano: 16 cze 2009, 14:59

~Danka czy Tobie wojt, burmistrz, prezydent opracowuje protokoly i notatki sluzbowe do poslugiwania sie podczas prowadzenia postepowania w sprawie o leczenie odwykowe?
~zyta1977

Napisano: 16 cze 2009, 16:00

Nie, ale jestem pracownikiem urzędu, działam z upoważnienia prezydenta i mogę sporządzać notatki i protokoły zgodnie z KPA. To co proponuje PARPA bardzo często jest na wysokim poziomie, ale Kodeks Postępowania Administracyjnego musi być stosowany, tam gdzie jest to możliwe w pierwszej kolejności. Jak będę miała czas to poszukam propozycji PARPA i pewnie będzie ona zgodna z KPA, przecież tam pracuje zespół radców prawnych. Ale to już my musimy aktualizować wszelkie zmiany jakie pojawiają się w ustawach, w tym w KPA.
~Danka

Napisano: 17 cze 2009, 15:03

myślę, że Danka ma rację, ale z doświadczenia wiem, że postępowania prowadzone przez GKRA, choć administracyjne, z procedurą określoną przez KPA niewiele mają wspólnego. Sprawa wyglada inaczej wówczas, gdy dokumenty prowadzi pełnomocnik wyłącznie od ,,tych\'\' spraw, czy ktoś z tzw. doskoku. Sama podpytywałam szkolącego z PARPA o te kwestie, ale odpowiedź nie była jasna.
U nas od lat funkcjonują notaki i protokoły własnej roboty, kontrole, ani inne podmioty z którymi wspołpracujemy niczego nie kwestionuja, to oznacza, że tak też można.
~inga

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x