po co cały skład rodziny??
Przedłuża się jednej osobie to tylko jedna składa!!
przedłużenie karty
Re: przedłużenie karty
wnioskodawcą może być rodzic i wypełnia tylko przód wniosku bez zaznaczania że chce kartę a dalej wpisać dziecko pełnoletnie uczące któremu przedłużą się kartę. Ale mam pytanie jak rejestrujecie taki wniosek jako kolejny numer w rejestrze???
-
- Stażysta
- Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne
- Kontakt:
W przypadku jak karta wydana była na starych zasadach to teraz jak rodzic przychodzi po kartę dla nowo narodzonego dziecka, to zbieracie oświadczenia o nie pozbawieniu władzy rodzicielskiej?
Myślę, że zarejestrować można pod tym samym numerem w rejestrze, bo to ciągle jedna rodzina, jedna sprawa. Zrób jak Ci wygodniej, ale żeby się potem nie pogubić.
Z tymi oświadczeniami to... jeśli wydane na starych zasadach, a teraz składa wniosek na nowych, to tak - zebrałabym wszystkie dokumenty potrzebne. Nie wiem, jak z oświadczeniami przy przedłużeniu - pobierać?
Z tymi oświadczeniami to... jeśli wydane na starych zasadach, a teraz składa wniosek na nowych, to tak - zebrałabym wszystkie dokumenty potrzebne. Nie wiem, jak z oświadczeniami przy przedłużeniu - pobierać?
Oprócz przedłużenie karty - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
wniosek przeslany pocztą bez oświadczeń
Zaświadczenie ze szkoły 30.06.2015 do kiedy wydać kartę?
czy nażleży się KDR
KDR
jaka wypłata
Gdzie znajdę wnosek zgłoszeniowy do GIODO?
Rok akademicki do kiedy trwa?!!!!!
jak to jest
karty wydane w 2014 roku
czy karta przysługuje
osoba wprowadzająca
Karta dla osoby w zakładzie karnym
akt małżeństwa
MPIPS podaje informację
Wzór oświadczenia
wnioskodawca