przedłużenie KDR dziecku po 25 r.ż na podstawie orzeczenia
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
przedłużenie KDR dziecku po 25 r.ż na podstawie orzeczenia
Złożono wniosek w którym, wnioskuje się o przedłużenie KDR dla syna (obecnie 29 lat.) na podstawie orzeczenia o umiarkowanym st. niepełnosprawności. Pierwsza karta była przyznana do 2016 r czyli do ukończenia 25 lat, mimo iż pierwsze orzeczenie było ważne do 2020r. Czy mogę teraz przedłużyć kartę na czas trwania kolejnego orzeczenia?? Pierwszej karty nie przyznawałam - przejęłam obowiązki po koleżance a wydaje mi się że pierwsza KDR powinna być przyznana do 2020 roku ...
-
- Praktykant
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)
- Kontakt:
Re: przedłużenie KDR dziecku po 25 r.ż na podstawie orzeczenia
Witam,Sylvika89 pisze: 30 sie 2021, 12:26 Złożono wniosek w którym, wnioskuje się o przedłużenie KDR dla syna (obecnie 29 lat.) na podstawie orzeczenia o umiarkowanym st. niepełnosprawności. Pierwsza karta była przyznana do 2016 r czyli do ukończenia 25 lat, mimo iż pierwsze orzeczenie było ważne do 2020r. Czy mogę teraz przedłużyć kartę na czas trwania kolejnego orzeczenia?? Pierwszej karty nie przyznawałam - przejęłam obowiązki po koleżance a wydaje mi się że pierwsza KDR powinna być przyznana do 2020 roku ...
przedłużasz kartę na okres kolejnego orzeczenia. Co do drugiej części, to faktycznie masz rację powinna być przyznana do 2020.
Pozdrawiam
Łukasz
-
- Praktykant
- Kontakt:
Re: przedłużenie KDR dziecku po 25 r.ż na podstawie orzeczenia
Dziękuje za pomoc:) Pozdrawiamlukas19861 pisze: 31 sie 2021, 11:07Witam,Sylvika89 pisze: 30 sie 2021, 12:26 Złożono wniosek w którym, wnioskuje się o przedłużenie KDR dla syna (obecnie 29 lat.) na podstawie orzeczenia o umiarkowanym st. niepełnosprawności. Pierwsza karta była przyznana do 2016 r czyli do ukończenia 25 lat, mimo iż pierwsze orzeczenie było ważne do 2020r. Czy mogę teraz przedłużyć kartę na czas trwania kolejnego orzeczenia?? Pierwszej karty nie przyznawałam - przejęłam obowiązki po koleżance a wydaje mi się że pierwsza KDR powinna być przyznana do 2020 roku ...
przedłużasz kartę na okres kolejnego orzeczenia. Co do drugiej części, to faktycznie masz rację powinna być przyznana do 2020.
Pozdrawiam
Łukasz
Oprócz przedłużenie KDR dziecku po 25 r.ż na podstawie orzeczenia - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Dzieci w rodzinie zastępczej na czas postępowania
Druk ZKDR-04
KDR początki
Starsza osoba a KDR
Klient nie "widzi" elektronicznej karty
wniosek o przedłużenie obowiązującej KDR
KDR dla cudzoziemców
dotyczy zmiany wniosku o kdr
KDR dla małżonka rodzica dzieci
Wycofanie wniosku KDR
zmiana nazwiska wnioskodawcy
rodzina zastępcza