przesyłka kart dużej rodziny
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przesyłka kart dużej rodziny
czy mieliście taką sytuację że przyszły karty zamówione we wrześniu 2020, a nie ma kart wcześniej zamawianych w sierpniu?? całej dużej partii nie ma. Trochę się obawiam, że zaginęły po drodze, albo ktoś je odebrał w ośrodku i mi nie przekazał. Ktoś wie jak to sprawdzić?
GORZATKA
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: przesyłka kart dużej rodziny
mi osobiście nie, ale nie takie cyrki się zdarzały kdr-wyslane-pomylkowo-w-inne-miejsce-pr ... -207275398
Sprawdź czy ta "duża" partia nie leży gdzieś u was, jeżeli odbierasz mało pism to sprawdź dziennik czy było coś pomiędzy ostatnia przesyłką z KDR a tą co teraz zostałeś.
I czy na pewno to mają być karty tradycyjne - być może osoby pomiędzy zamawiały tylko elektroniczne, albo dodatkowa forma tylko elektroniczna?
Ja zacząłbym od kontaktu z MRPIPS z pytaniem co zrobić, a potem PWPW czy karty zostały wysłane?
Zobacz jaki status mają te karty?
Przy odbieraniu tej "nowej" przesyłki też sprawdzaj co odbierasz, bo może wypiszą za dużo osób niż w rzeczywistości masz kart.
Sprawdź czy ta "duża" partia nie leży gdzieś u was, jeżeli odbierasz mało pism to sprawdź dziennik czy było coś pomiędzy ostatnia przesyłką z KDR a tą co teraz zostałeś.
I czy na pewno to mają być karty tradycyjne - być może osoby pomiędzy zamawiały tylko elektroniczne, albo dodatkowa forma tylko elektroniczna?
Ja zacząłbym od kontaktu z MRPIPS z pytaniem co zrobić, a potem PWPW czy karty zostały wysłane?
Zobacz jaki status mają te karty?
Przy odbieraniu tej "nowej" przesyłki też sprawdzaj co odbierasz, bo może wypiszą za dużo osób niż w rzeczywistości masz kart.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: przesyłka kart dużej rodziny
status kart tradycyjnych jest "wysłane", sprawdzałam u nas w sekretariacie nikt się nie przyznaje żeby odbierał,
a ludzie wydzwaniają, że jeszcze nie ma kart
a ludzie wydzwaniają, że jeszcze nie ma kart
GORZATKA
Oprócz przesyłka kart dużej rodziny - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
wniosek złożony a karta się nie należy, co zrobić?
wniosek o KDR - 1 z 3 dzieci w Domu Dziecka
śmierć rodzica, zmiana danych na drugiego
przedłużenie karty
karta czy się nalezy?
śmierć rodzica - wnioskodawcy, pomocy mądre głowy
Braki formalne, kończy się termin obsługi wniosku
pilna pomoc....
dziecko w dps czy przysługuje KDR
dziecko z innej gminy
Wniosek elektroniczny
Dorosłe dzieci, a wniosek
Przedłużenie karty a opłata za elektroniczną