PS w DPS-ie a dodatkowe 10 dni urlopu
Chciałabym się dowiedzieć czy pracownikowi socjalnemu w Domu Pomocy Społecznej należy się raz na dwa lata 10 dni dodatkowego urlopu!
Re: PS w DPS-ie a dodatkowe 10 dni urlopu
Nie. Ustawa mówi wprost, że dodatkowy urop należy się pracowniom zatrudnionym w OPS i PCPR
...oczywiście wiem ale czym sie ta praca różni od pracy w dps-ie? My również jeździmy na wywiady środowiskowe w miejsce zamieszkania przyszłego mieszkańca
Jak często jeździśz na te wywiady w sprawie przyjęcie nowego mieszkańca - raz na miesiąc?
Pracownik socjalny zatrudniony w OPS na wywiady środowiskowe wychodzi codziennie- dostrzegasz różnicę?
Pracownik socjalny zatrudniony w OPS na wywiady środowiskowe wychodzi codziennie- dostrzegasz różnicę?
Iga nie użalaj się już tak nad sobą. Jak tak Ci źle to przyjdź popracować do DPs, a wówczas zacznij porównywać. Ja mam obraz pracy w OPS i DPS Obie są różne, ale trudne i odpowiedzialne, więc przestań się licytować.
pracuje w dps, i równiez jestem zainteresowana tym tematem. [email protected]
Jak można być pracownikiem socjalnym i nie rozumieć podstawowych aktów prawnych.
Wyrazy współczucia dla dyrekcji dps-ów.
Wyrazy współczucia dla dyrekcji dps-ów.
Oprócz PS w DPS-ie a dodatkowe 10 dni urlopu - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
aktualizacja wywiadów
Szukanie oszczędności kosztem mieszkańców DPS
Odpłatność za DPS rodziny
mieszkaniec idzie do zakładu karnego
uczestnictwo w pogrzebie
Raz jeszcze o pielęgniarkach w DPS
zbieg swiadczeń a zasiłek
zol dla osoby upośedzonej umysłowo
pranie odzieży roboczej w dps
Dożywianie dla \"o\"
odpłatność w DPS
dodatek pielęgnacyjny