RADIX

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
ewkaa
Stażysta
Zajmuję się: pracownik socjalny
Kontakt:

RADIX

Post autor: ewkaa »

kto z was działa i obsługuje oprogramowanie radix i mógł by pomóc nowej koleżance, która nie miała zz tym programem nigdy styczności ? please ;)
KatarzynaSroda
Praktykant
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i dodatki energetyczne
Kontakt:

Re: RADIX

Post autor: KatarzynaSroda »

Witam ja pracuję na RADIX w czym mogę pomóc ?
ewkaa
Stażysta
Kontakt:

KatarzynaSroda pisze: 21 kwie 2021, 7:30 Witam ja pracuję na RADIX w czym mogę pomóc ?
czy istnieje coś takiego jak pisemna instrukcja obsługi ego programu? i czy mogły byśmy nawiązać kontakt telefoniczny w razie gdybym nie mogła sobie z czymś poradzić, na razie raczkuje i staram się to rozgryźć.
KatarzynaSroda
Praktykant
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i dodatki energetyczne
Kontakt:

Post autor: KatarzynaSroda »

Niestety nie mam takiej wiedzy, jeśli chodzi o instrukcję bo nigdy takiej nie miałam ale warto zapytać na platformie RADIX bo telefonicznie nie ma teraz możliwości kontaktu. Proponowałabym szkolenia z WOKISS byłam na takim kiedyś. Mój numer telefonu 61 286 77 43,44.
ewkaa
Stażysta
Kontakt:

bardzo dziękuję zachowam kontakt i będę dzwonić w razie potrzeby. Do radixa już pisałam czekam na kontakt od nich. Dziękuję ;)
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Krwawa »

Instrukcja obsługi powinna być dostarczona wraz z oprogramowaniem. A na ich stronce nie ma jakiegoś pedeefka do pobrania?
ODPOWIEDZ