Witam, w rozliczeniu przekazuję historię konta wraz z załącznikiem nr 1 do umowy, nie wiem jeszcze czy będę przekazywał załącznik nr 3 do umowy
Ale zał 1b czyli sprawozdanie z przeprowadzonych kontroli to dopiero w październiku trzeba wysyłać.
Teraz wysyłałam tylko zał nr 1a, plus historię rachunku bankowego (wyciągi bankowe).
Ponadto w dniu 16 kwietnia trzeba wygenerować raporty 18,19,20 z SOW.
I tak - 16 kwietnia, zgodnie z kierunkami działań z 2020 roku (ust. 8 pkt 6)
My robimy tak samo, wysyłamy tylko załącznik 1a plus historia rachunku. I dodatkowo 16 kwietnia wygenerujemy raporty w SOW - a czy te raporty zawsze Wam odzwierciedlają stan faktyczny ?
Czy elektronicznie wysyłacie Załącznik nr 1a podpisany przez osoby upoważnione - jako skan? A czy historię rachunku bankowego wysyłacie jako pobrany pdf?
Czy elektronicznie wysyłacie Załącznik nr 1a podpisany przez osoby upoważnione - jako skan? A czy historię rachunku bankowego wysyłacie jako pobrany pdf?
Musisz wykasować lub wykreślić dane osobowe beneficjentów i pracowników
My robimy tak samo, wysyłamy tylko załącznik 1a plus historia rachunku. I dodatkowo 16 kwietnia wygenerujemy raporty w SOW - a czy te raporty zawsze Wam odzwierciedlają stan faktyczny ?
raporty nie zgadzają się ze stanem faktycznym, np u mnie w raporcie 18, w wypłacone wlicza zwroty, których nie powinno akurat tam zliczać