Rozmowa na asystenta rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 12    [ Posty: 111 ]

Napisano: 25 mar 2014, 20:11

~...no boski jesteś;) po prostu..
~emilka

Napisano: 25 mar 2014, 20:22

Patrzycie na te zagadnienia jak na ufo. Nie było tego na studiach prawda? Nie pytali o to kiedy przyjmowali was po znajomości do pracy. Szkoda.
~Adam

Napisano: 25 mar 2014, 20:55

Adam ja pójdę do piekła ;)...oni wszyscy myślą, że ja im dokuczam.
~emilka

Napisano: 25 mar 2014, 21:49

Nie martw sie. Nie będziesz tam sama;)
Rozpalimy tamtejsze towarzystwo;)
~Adam

Napisano: 26 mar 2014, 2:07

luna nie bierz tych pytań poważnie, miałam taką rozmowę 2 lata temu i to była rozmowa dla kandydatów na asystentów, a nie dla doświadczonych asystentów. Zatrudniono 4 osoby, a zostały 2, bo dopiero w praniu okazało się, że to praca nie dla teoretyków.
~asystentka

Napisano: 26 mar 2014, 10:12

nie sądzisz chyba - że luna boi się tych pytań.Połowa z nich to \"Podstawa\" pedagogiki ogólnej ...Pytania dla początkujących.
~emilka

Napisano: 26 mar 2014, 10:54

Jak to dobrze że ludzie studia pokończyli, jak dobrze. To mnie utwierdza w przekonaniu, że dlatego tak jest pięknie w naszym kraju...tylu specjalistów...mądrych...znających się na rzeczy....
~celesta

Napisano: 26 mar 2014, 11:29

Tak emilka dla początkujących, wszak asystent to nowość na rynku pracy i nie przerażaj ludzi, nie siedzisz chyba we wszystkich komisjach?
~hela

Napisano: 26 mar 2014, 12:09

hela
asystent to nowy zawód- ale nie może nim być astronauta tylko pedagog( socjolog- inne nauki pokrewne..) Tak?
A dyscyplina pedagogiki jest stara jak świat... - to nie nowość,
pozdrawiam.

ps. I nie róbmy problemu jeśli go nie ma. Pytania, które podałam - wykorzystywałam JA- inni nie muszą. Absolutnie.
~emilka

Napisano: 26 mar 2014, 12:13

ojeju dziękuje wszystkim za cenne rady:) Miło czytało się Waszą konwersację ;-) Trzymajcie jutro za mnie kciuki! :)
~luna

Strona 2 z 12    [ Posty: 111 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x