Nie zakładałam - że nie znacie pytań na te proste zagadnienia. Odpowiedziałam tylko na pytanie luny.Więc po co się wkręcacie???? wbijając się w depresję lękową ..że coś niby wam sugeruję.
Posłuchaj dalej \"zmęczona\"
...co do reszty Twoich zarzutów ? - nie będę się tłumaczyć...bo to mi urąga. Tu na forum padają epitety - aż włosy się jeżą;) więc proszę -....nie szarżuj wyszukanymi zwrotami w prostej rozmowie - bo połowa nie wie o czym piszesz..( zresztą przestrzegasz ich - pisząc \" nie mylić z...) -a to dalece niestosowane zachowanie z Twojej strony wobec tych ludzi - często prostych...
ps. za twoim przykładem ( nie mylić z \" prostackich;)
Wkręcamy się bo forum jest dostępne dla wszystkich, to tez się nieproszona wielokrotnie udzielasz, to po pierwsze. Po drugie, z twojej strony pojawiają się zachowania najczęściej niestosowane przez innych, mam wątpliwą nadzieję, że wiesz o czym piszę. Po trzecie jeszcze nie zapamiętałaś, ze co cię nie zabije to cię wzmocni? Podobno jesteś pojętna diewoczka?
~!
skoro forum jest dostępne dla wszystkich ...to oznacza - że Każdy ma prawo zabierać Głos -dalej... wyrazić stanowisko, pogląd, myśl, opinię- w temacie pożądanym, czyli najlepiej;)- z obszaru \"Pomocy Społecznej. ( Idea Portalu) . Posiada zatem Adam, emilka, monika i krysia..- prawo do wyrażania swojego zdania - bez względu na wartości jakie prezentuje i tu: wyznanie, pochodzenie,przynależność polityczną, płeć, orientację...Tak? Jakże więc można być nieproszonym...
Oczywiście poziom dialogu, słownictwo- pozostawia wiele do życzenia ..ale cóż. Wasz problem;) przeklinacie, wyzywacie ...
ps. Masz wątpliwości czy ja wiem o czym piszesz ?
Szczerze powiem nie do końca rozumiem- ...( pogmatwane te zarzuty pod moim adresem i nieprawdziwe ). Poświęciłam ci jednak kilka minut prywatnego czasu na odpowiedź ...ponieważ cię szanuję;);) widzisz .
Dzięki za szacunek wobec mojej osoby, choć jest mi zupełnie obojętny, jednak twoja postawa jest zupełnie zrozumiała, ponieważ ja też szanuję mądrzejszych od siebie, czego nie mogę powiedzieć o tobie, stąd nie mogę się odwzajemnić podobnym wyznaniem.
Niestety nie poświęcę ci dodatkowej minuty, aby wertować to forum i przytaczać liczne wulgaryzmy i przekleństwa zawarte w twoich wypowiedziach. Autorzy tychże wzbudzają moją pogardę.
~!
No widzisz ...różnice kulturowe, różnice wartości ...między nami
Ja byłam tak wychowana -żeby szanować \"nie tylko mądrych\" \"- wręcz przeciwnie - szczególnie tych \" o ubogim intelekcie\"- dlatego pomyślałam o Tobie .
Oszczędź sobie myślenie, zwłaszcza na mój temat, bo wyraźnie ci nie służy, o czym każdy czytający może się przekonać, czytając twoje wpisy. Jako że nie mam w zwyczaju kopać leżącego odstąpię od dalszej rozmowy z tobą.