Rozmowa na asystenta rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 12    [ Posty: 111 ]

Napisano: 28 mar 2014, 22:21

pewnie sama żłopie i się znęca nad chłopem wiedźma buahahahaha
~...

Napisano: 28 mar 2014, 22:28

~...
byłeś świadkiem przemocy. Prawdopodobnie nie jeden raz widziałeś i słyszałeś jak ojciec w ten sposób zwracał się do twojej matki- wyzywał ją tak - jak ty robisz to teraz. ( suko..szmato..szczać na ciebie ..) Wychowałeś się w otoczeniu agresji..dali ci wcierę.

ps. moja propozycja jest aktualna...

~emilka

Napisano: 28 mar 2014, 22:34

Pani emilko ale jam jest grzeczny i potulny jak baranek buahahahahaha
~...

Napisano: 28 mar 2014, 22:37

Najprymitywniejszy sposób polemiki to uderzyć w rodziców adwersarza - ale to świadczy o tragicznej bezradności!!!! Nie jest bez znaczenia fakt, że czyni to osoba, która uważa się za eksperta na wsje ruki!!!!
~..

Napisano: 28 mar 2014, 22:42

pewnie jej matka stała pod latarnią, bo emilka tak świeci aż poraża blaskiem buahahahahahaha
~...

Napisano: 28 mar 2014, 23:12

~...
negatywne wzorce ( z najbliższego otoczenia)- sprawiły - że zachowujesz się tak, a nie inaczej. Spróbuj jednak nie sprowadzać każdego gniewu i złości - do wulgarnego seksu, wyzwisk... - porównań bardzo prymitywnych. Sam sobie nie poradzisz - ZAPYTAJ mnie o tę metodę;)

ps. mogę ci pomóc...

~emilka

Napisano: 28 mar 2014, 23:21

emilka sama przerabiała tę metodę i inną trudną emocjonalnie, i przeszła trening zastępowania złości i agresji, ale jak widać bez rezultatu.
~..

Napisano: 28 mar 2014, 23:29

~...
pyt.1
jak myślisz ? - Co by się musiało stać ?- żeby ktoś - kto zachowuje się tak jak ty- lub bardzo podobnie ( przeklina, wyzywa, znieważa... ) - się zmienił ?

pyt. 2
czy chcesz zaproponować zasady rozmowy ?
~emilka

Napisano: 28 mar 2014, 23:30

Interesująca dyskusja.
~Adam

Napisano: 28 mar 2014, 23:33

ale natrętne babsko na siłę chce mnie leczyć buahahahahaha
~...

Strona 6 z 12    [ Posty: 111 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x