Rozmowa na asystenta rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 9 z 12    [ Posty: 111 ]

Napisano: 29 mar 2014, 0:09

Ale mamy zabawę:)
~! Ale mamy zabawę

Napisano: 29 mar 2014, 0:21

czyli wątek nt\"
Rozmowa na asystenta rodziny \"- zakończony.
I w ten optymistyczny oto sposób - zakończyliśmy I etap gry wirtualnej. Może być \" Igrzyska śmierci II\".

~emilka

Napisano: 29 mar 2014, 0:21

Pani emilko, czy mogę Pani w czymś pomóc, niech się Pani otworzy i pozwoli sobie ulżyć w cierpieniu.
~...

Napisano: 29 mar 2014, 0:23

do metody mam nadzieję wrócimy - warto ..
Było mi bardzo miło z państwem porozmawiać.
Bardzo fajna grupa.
~emilka

Napisano: 29 mar 2014, 0:26

Lekarz doszedł wreszcie do wniosku, że musi uleczyć się sam, a jego asystent zwiał z pokładu:(
~!

Napisano: 29 mar 2014, 0:29

jednak czegoś się nauczyła
~..

Napisano: 29 mar 2014, 0:39

czego i Wam ~... oraz ~! życzę...będzie dobrze
\" Uczmy się siebie nawzajem\";) No kochani jesteście;)
~emilka

Napisano: 29 mar 2014, 0:48

chyba się niczego nie nauczyła, pełno w niej egoizmu, narcyzmu
~...

Napisano: 29 mar 2014, 0:50

żegna się, ale wciąż wraca, zagląda i czegoś pragnie.
~..

Napisano: 29 mar 2014, 1:42

do emilki :
Jak myślisz ,co by się musiało stać,żebyś wreszcie zamilkła? Choć na moment,krótką chwilę.Co prawda zaglądam tu rzadko,bo nie mam czasu,ale tych kilka wizyt i pobieżne przejrzenie kilkunastu ostatnich wątków,już spowodowało wrażenie przesytu...tobą właśnie.
Stało się to,czego się obawiałam,czy raczej co przewidziałam- bo jesteś dość przewidywalna w swoich reakcjach- w moim poście skierowanym wyłącznie DO CIEBIE,dostrzegłaś powód,by podddać w watpliwość niski poziom intelektualny INNYCH uczestników forum! Skąd pomysł,że nikt nie zrozumie słów,którymi się posłużyłam,skoro one są w dość powszechnym użyciu? Skąd w tobie skłonność do tak skrajnie negatywnej oceny innych? Skąd w tobie tyle złości i frustracji ? Skąd w tobie ta irytująca potrzeba stawiania \"diagnoz\",nie popartych żadnymi racjonalnymi przesłankami?

~zmęczona emilką

Strona 9 z 12    [ Posty: 111 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x