Dyrektor wezwał mnie na rozmowę i oznajmił mi, żebym usunęła z facebooka niektóre swoje zdjęcia, które uwłaczają godności wychowawcy.Jest pani nauczycielem a nie podlotkiem, który umieszcza focie w internecie. Czy miał takie prawo? Na tych zdjęciach jestem ja sama w różnych pozach, ale ubrana. NP. leżę na łóżku, dywanie,w hamaku, nad jeziorem itp. Może mam dużo zdjęć swojej osoby około 100, ale co z tego. Dyrektor powiedział, że uwłaczające są również komentarze wychowanków, Jestem atrakcyjną kobietą i pewnie nieatrakcyjne koleżanki doniosły mu.To moja prywatna sprawa co wstawiam za zdjęcia- nie jestem goła.Co wy uważacie?
Ciężko ocenić zdjęcia z opisu. Daj namiary na fejsa to będzie się można wypowiedzieć. Myślę jednak, że być może dyrektor uważa Cię za paździerza i w jego opinii zaniżasz poziom placówki. Ale to oczywiście tylko hipoteza. Szczegółowiej wypowiem się jak zobaczę foty. Masz jakieś w kostiumie kąpielowym albo w koronkowej piżamce?
a ja uważam, że nasz zawód zobowiązuje i nie powinno się umieszczać aż tylu swoich zdjęć. Napisz w jakim celu się eksponujesz w internecie?Dyrektor rozmawiał z Tobą na osobności więc dobrze się zachował.Przemyśl to, ale radzę zdjęcia usunąć.
na pewno jesteś blondynką i dlatego wstawiasz sweetfocie i może na dodatek tuż po czterdziestce- kryzys wieku średniego cie dopadł a mężuś nie docenia ha ha
a co to ma do rzeczy, osoba zdrowo myśląca i nieważne kim jest, chyba nie ma potrzeby umieszczać 100 swoich fotek na fejsie. Tak po ludzku to dziecinne i zwyczajnie głupie.Sorki, że kogoś obraziłem.To zabawa dobra dla dziewczynek.
A wiesz co to jest ochrona prywatności na facebooku? Po co udostępniasz galerię wszystkim i po co przyjmujesz wychowanków do znajomych?
Ciekaw jestem tych zdjęć, podejrzewam że jest to 100 fotek a wszystkie takie same tylko w innych ciuchach.
jak trzeba być próżnym, żeby swoje focie wstawiać na fejsa.ogarnij się kobieto. i co ci to daje, że paru wychowanków się poślini?a ty będziesz sto razy czytać te żałosne komentarze? i się cieszyć?żal
Człowiek chce doradzić a Ty obrażasz. Nie powiedziałem, że jesteś paździerz tylko, że być może dyrek tak Cię odbiera. Prześlij foty w kostiumie, (bez kostiumu tez mogą być) wtedy pogadamy.