skąd wziać odpis aktu zgonu
Re: skąd wziać odpis aktu zgonu
Boże kobieto jak Ty funkcjonujesz w życiu codziennym jak Ty nie potrafisz iść do USC po odpis aktu zgonu i do tego masz jeszcze córkę dorosłą co myślisz,ze my za ciebie to złatwimy
przestań iza, a ja ją rozumiem nie każdy ma jape od ucha do ucha
Dziękuję za wsparcie. Poradzę sobie. Potrzebowałam tylko rozmowy na ten temat.
Do Iza; nie oceniaj, nie sadź, nie dziw się, bo nie wiesz tego co ja wiem, nie czujesz tego, co ja czuję i nigdy nie przeżyjesz tego, co ja przeżyłam.
Do Iza; nie oceniaj, nie sadź, nie dziw się, bo nie wiesz tego co ja wiem, nie czujesz tego, co ja czuję i nigdy nie przeżyjesz tego, co ja przeżyłam.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
powinnaś go dostać i to bez docinek: jesteś stroną, bo możesz udowodnić swój interes prawny w uzyskaniu aktu zgonu teścia w USC, ponadto nie jesteś tak całkiem osobą obcą wobec denata, prawda? Wniosek, opłata i będzie dobrze.
zapłacisz 20 zł i otrzymasz skrócony odpis aktu zgonu , nikt nie bedzie robił problemów. Powodzenia
Ale wy macie problem iść do USC po akt zgonu synowa chce wziąc kasę za teścia i ma faktycznie ogromny problem
coś ty taki najarany, należy się przecież teść nie płacił jej ubezpieczenia tylko ona i są to jej pieniądze a nie teścia
Oprócz skąd wziać odpis aktu zgonu - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
projekt socjalny
pismo do sądu
adres
zasiłek stały z tytułu wieku emerytalnego
dwa miejsca pracy
odpłatność piecza
Skąd sie biorą takie typy
DOM Dla starszej kobiety z synem
pomocy- zasiłek stały i inne formy pomocy
Zmiana wysokości dochodu- co z zasiłkiem stałym
niska wiedza pracowników
wywiady
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
karta rodziny 3+ czy też dla os. z rodziny zastępczej??
pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę