skierowanie POPŻ wprowadzenie do pomostu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 08 paź 2019, 9:55

Witam! proszę o pomoc w sprawie wprowadzenia do pomostu skierowań do otrzymywania produktów żywnościowych w ramach POPŻ. W ubiegłym roku osoby były rejestrowane i był podany czasookres do 06.2019r. teraz ruszył nowy podprogram, ale przy wprowadzaniu nowego skierowania na ten okres, program wyświetla, że dla danej osoby istnieje już skierowanie tego samego rodzaju, tej samej osoby, do tej samej instytucji. Co zrobić aby móc wprowadzać skierowania na nowy podprogram osoby wcześniej kierowane?
gość321
Praktykant
Od: 08 paź 2019, 9:07
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 08 paź 2019, 10:05

Ale to jest żółty komunikat (ostrzeżenie) które nie blokuje akceptacji okna.
Generalnie doradzam utworzenie sobie w słowniku "Rodzaj skierowania" rozszerzenia np. Podprogram 2019. Wtedy nie będzie nawet ostrzeżenia.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 08 paź 2019, 14:07

A proszę mnie pokierować jak mam to zrobić? Weszłam w listę słowników i dalej niestety nie wiedziałam jak mam zrobić :(
gość321
Praktykant
Od: 08 paź 2019, 9:07
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 08 paź 2019, 17:37

gość321 pisze:
08 paź 2019, 14:07
A proszę mnie pokierować jak mam to zrobić? Weszłam w listę słowników i dalej niestety nie wiedziałam jak mam zrobić :(
Na tej liście słowników proszę znaleźć słownik o nazwie "Rodzaj skierowania", ustawić się na nim i kliknąć przycisk Elementy. Pojawi się okno gdzie proszę ustawić się na skierowaniu o POPŻ i tam wybrać przycisk Rozszerzenie lokalne. I tam dodać sobie swoje rozszerzenie nazwać je np. Podprogram 2019.
Potem można je wybierać na konkretnych skierowaniach.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x