Wiśniak pisze: 13 sty 2022, 13:13Znacie może zdanie Pana M w tej sprawie??? Spytał może ktoś go na kosultacjach o występowanie do ZUS-u w sytuacji gdy widzimy że wnioskodawca i tak się kwalifikuje do DO?Tom. pisze: 13 sty 2022, 9:42 To po prostu pozyskujemy te dane w sytuacji gdy okażą się potrzebne czyli w sytuacji gdy z uzyskiem przekracza kryterium.
u mnie nawet przy rodzinnym tez przy niektórych emerytach dostaję kwotę składki a przy niektórych muszę pisać do ZUSNowa34 pisze: 14 sty 2022, 10:10 Witam wszystkich, akurat ściągnęłam dane pierwszego wnioskodawcy akurat emeryta i pokazały mi się składki na ubezpieczenie zdrowotne z ZUS-u![]()
![]()
pracuję na programie INDRA
nazwał to barbarzyństwem administracyjnymwilkdan pisze: 14 sty 2022, 10:16Wiśniak pisze: 13 sty 2022, 13:13Znacie może zdanie Pana M w tej sprawie??? Spytał może ktoś go na kosultacjach o występowanie do ZUS-u w sytuacji gdy widzimy że wnioskodawca i tak się kwalifikuje do DO?Tom. pisze: 13 sty 2022, 9:42 To po prostu pozyskujemy te dane w sytuacji gdy okażą się potrzebne czyli w sytuacji gdy z uzyskiem przekracza kryterium.