Piątek, piątek - tygodnia koniec i początek...Kati@ pisze:coś mi dzisiaj nie idzie myślenie, słońce mi świeci prosto w monitor, macie rację, niepotrzebnie rozkręciłam temat a nie mam racji sorry

Piątek, piątek - tygodnia koniec i początek...Kati@ pisze:coś mi dzisiaj nie idzie myślenie, słońce mi świeci prosto w monitor, macie rację, niepotrzebnie rozkręciłam temat a nie mam racji sorry
Piątek - najpiękniejszy dzień tygodnia, no dobra a ja dalej nie wiem jakiego oświadczenia chce sko od baby?Jakie zdrowotne skoro państwo płaci za nią składki?kronos79 pisze:Piątek, piątek - tygodnia koniec i początek...Kati@ pisze:coś mi dzisiaj nie idzie myślenie, słońce mi świeci prosto w monitor, macie rację, niepotrzebnie rozkręciłam temat a nie mam racji sorry
Może właśnie takiej treści. Ona ze swoich przychodów nie poniosła żadnych kosztów tytułem składki zdrowotnej.anetag pisze:Piątek - najpiękniejszy dzień tygodnia, no dobra a ja dalej nie wiem jakiego oświadczenia chce sko od baby?Jakie zdrowotne skoro państwo płaci za nią składki?kronos79 pisze:Piątek, piątek - tygodnia koniec i początek...Kati@ pisze:coś mi dzisiaj nie idzie myślenie, słońce mi świeci prosto w monitor, macie rację, niepotrzebnie rozkręciłam temat a nie mam racji sorry
Ale takie zqświadczenie jest w papierach wysłanych do krus razem z pitem na którym też jest zero~o~ pisze:weź oświadczenie, że składka wyniosła O , słownie:zero zlotych