Social terror - HYdE PaRK

Strona 2 z 7    [ Posty: 63 ]

Napisano: 15 cze 2013, 15:48

Ale to wszystko ubrudzonymi i zakrwawionymi rękami socjalnych jest robione.
~Adam

Napisano: 15 cze 2013, 16:25

Taaak... I skażonymi i zaropiałymi i wykoślawionymi oraz zdeformowanymi rękami...
Czasami się zastanawiam czy jesteś normalny...
~Adamobójca :)

Napisano: 16 cze 2013, 7:11

Socjalny już tak ma - poweśzy i dobiezrze co się ludziom nalezy. Pilnuja tej kasy jakby ich była a naród głoduje
~macho

Napisano: 17 cze 2013, 8:02

Reforma byc może zmieni myslenie socjalnych. Najpierw człowiek póxniej papierek. Właczcie myslenie i ludzkie odruchy zamiast wyczekiwania do 15.00 i biegu do domu!!
~??

Napisano: 17 cze 2013, 9:09

Ja biegnę po 15.30. I NIC TEGO NIE ZMIENI
~++

Napisano: 17 cze 2013, 10:30

To jak Cię zredukuja to bedziesz biegł na 7 żeby sie do biureczka socjalnego łaskawcy dostać po jałmużnę, pardon, zasiłek, udzielony z wielka łaską
~??

Napisano: 17 cze 2013, 10:50

Nie wiem z czego tak cieszą się klienci. Przecież jak zredukują socjalnych to najbardziej ucierpią właśnie klienci. Nie będzie już wypłaty za trzy dni od złożenia wniosku.
~rikitiki

Napisano: 17 cze 2013, 15:27

Troszkę mnie dziwi podejście niektórych piszących. My, pracownicy socjalni wiemy, że niezależnie ile mamy podań w m-cu: 5 czy 50, to musimy się zmieścic w określonych kwotach przekazanych nam przez kierownictwo. Może w innych Ośrodkach jest inaczej, ale u nas niemożliwe jest przekroczenie budżetu. Podopieczni mogą narzekać na niewielkie zasiłki, ale patrząc z innej perspektywy, na pomoc w formie zasiłków idą w skali kraju naprawdę ogromne pieniądze!
A jeśli chodzi o dokumenty i \"niepotrzebną biurokrację\", to jestem ciekawa kto na naszym miejscu gotów by był na łamanie przepisów i poniesienie konsekwencji?
~prac.socj.

Napisano: 17 cze 2013, 15:31

My też narzekamy na biurokrację. Też uważamy że jest jej za dużo i wiele niepotrzebnej pisaniny. To właśnie w odciążeniu pracowników socjalnych od zbędnych papierów reforma powinna iść. A jeśli tego nie zmienią, to ciekawe kto przy zmniejszonej obsadzie to wszystko \"obrobi\".
~rikitiki

Napisano: 17 cze 2013, 18:40

Biorą się za was socjalni. To wystarczy;)
~Adam

Strona 2 z 7    [ Posty: 63 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x