Social terror - HYdE PaRK

Strona 4 z 7    [ Posty: 63 ]

Napisano: 19 paź 2013, 22:31

Dobry wieczór.

Od rana mamy zajęcia ze światowej sławy specjalistami. Wypełniamy ćwiczenia, pracujemy w małych grupach, jesteśmy wypytywani przy tablicy. Pod koniec dostaniemy zadanie domowe. Jutro kartkówka. Zajęcia są bardzo trudne ale konstruktywne. Wierzę że dzięki nim będziemy w pracy skuteczniejsi. Od rana do wieczora mamy wykłady, seminaria. Zero wolnego czasu. Na każdym kroku sprawdzają obecność i każą odbijać identyfikatory w skanerach.
Za rok znowu tu przyjadę bo jest fajnie. Jak w szkółce katolickiej dla dziewcząt. Te zajęcia naprawdę rozwijają. Polecam.

~Prawdziwa relacja ze zlotu

Napisano: 19 paź 2013, 22:33

do ~Adam
idąc twoim tropem można wkleić zamachy w Stanach i wojnę w Syrii - w końcu praca socjalna zdolna jest uleczyć zło całego świata, co tam świat zresztą - nawet Wszechświata, ot co!
ogarnij się człowieku, bo już nawet śmieszny nie jesteś
~głos

Napisano: 19 paź 2013, 22:34

Sorry za pomylenie wątków;)

Jak już pisałem będą tu przedstawiane wszystkie ujawnione wpadki łopieki społecznej.
~Adam

Napisano: 19 paź 2013, 22:43

a na koniec zamieszkasz z dziabarką w jednym domu dla czub oj sor... dla wklejarzy
~głos

Napisano: 19 paź 2013, 22:47

Dzibar już ponoć jakiś kontener znalazła. Nie jest źle;)
Ona w przeciwieństwie do mnie zajmuje się politykierstwem. Ja stawiam na prawdę o łopiece.
~Adam

Napisano: 19 paź 2013, 22:54

myślicie tak samo
~głos

Napisano: 19 paź 2013, 22:59

Ona uznaje tylko swoją prawdę;)
Ma traumę po rzekomo bezpodstawnym zwolnieniu.
Moja prawda jest uniwersalna.
~Adam

Napisano: 19 paź 2013, 23:02

a spróbuj przeczytać jeszcze raz, co napisałeś, ale czytaj, jakby pisał ktoś inny - nie ty
~głos

Napisano: 19 paź 2013, 23:12

Wiem co piszę. Jestem głosem zgorszonego ludu na tym forum.
~Adam

Strona 4 z 7    [ Posty: 63 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x