śP na dorosłe dziecko - Świadczenia rodzinne

Strona 14 z 14    [ Posty: 140 ]

Napisano: 20 mar 2015, 16:12

Iks pisze:
Ty, ale przecież generalnie będzie podwyżka - i świadczenia i kryterium. To kogo tym razem rząd wydymał i jak? Znaczy wiadomo, że opiekunów dorosłych bo mają 4 paki mniej na starcie, ale to i tak więcej niż w tej chwili, więc?
Tu nie chodzi o to czy będzie więcej tylko kto ma więcej :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 20 mar 2015, 18:36

wwo- to jak was rodzicow POtraktowano,to widzielismy wczoraj ,ZAKAZ PObytu wsrod WYROZNIONYCH WO -takich jak wy to po juz wydoilo,i nie chca z wami miec nic doczynienia ,dlatego sie wam juz glosu nie daje i nie wpuszcza miedzy ludzi,a zrownanie tzn.zrownanie czyli doprowadzenie do takiej samej wysokosci,ale POwinnas o tym wiedziec bo nie dlugo zrownaja ci do 800 stow z ktorych tak szydzisz,w dodatku wprowadza skale niesamodzielnosci dla wszystkich lacznie z dziecmi,i wiekrzosc ktora tak boi sie skali bedzie zweryfikowana,tym samym szybciutko znajda sie srodki na zrownanie SP ,a tacy jak ty i tobie POdobni z usmiechem na twarzy i piesnia DO PRACY DO PRACY : :lol: :lol: :P
dede

Napisano: 20 mar 2015, 19:32

dede
Przypomnę Ci... to WO czyli między innymi Ty oczerniałaś i warczałaś na rodziców. To wy krzyczeliście, żeby rodzicom dzieci już dorosłych obniżyć świadczenie. Życzeniu może stanie się zadość. I co? To wy zostajecie z największą małpią łapą w nocniku. Skalowanie bedzie, ale osób od 16 roku życia. Krzyczycie dalej, ze rodzice ucierpią najbardziej?? Odsyłam Cię do początku mojego posta. Nocnik gigant dla Was uszykujemy... Nie płacz później, że to rodzice dla Was skalowanie wywalczyli podstępem.
Chytry dwa razy traci -jak mówi przysłowie.
.....

Napisano: 20 mar 2015, 19:48

Dede śmiej się, śmiej.
Bywaj trollu.
wwo

Napisano: 20 mar 2015, 19:57

dede pisze:wwo- to jak was rodzicow POtraktowano,to widzielismy wczoraj ,ZAKAZ PObytu wsrod WYROZNIONYCH WO -takich jak wy to po juz wydoilo,i nie chca z wami miec nic doczynienia ,dlatego sie wam juz glosu nie daje i nie wpuszcza miedzy ludzi,a zrownanie tzn.zrownanie czyli doprowadzenie do takiej samej wysokosci,ale POwinnas o tym wiedziec bo nie dlugo zrownaja ci do 800 stow z ktorych tak szydzisz,w dodatku wprowadza skale niesamodzielnosci dla wszystkich lacznie z dziecmi,i wiekrzosc ktora tak boi sie skali bedzie zweryfikowana,tym samym szybciutko znajda sie srodki na zrownanie SP ,a tacy jak ty i tobie POdobni z usmiechem na twarzy i piesnia DO PRACY DO PRACY : :lol: :lol: :P
Władzy nie ma co ufać. Nie chce publicznie pokazac , ze jest uległa wobec rodziców dzieci , że im sprzyja, a w rzeczywistości układa sie z nimi kiedy nikt nie widzi.
A skala niesamodzielności jesli bedzie to dla tych co pozostaną poza świadczeniem.
Będzie podstawa do szybkiego wprowadzenia czeków łysego.
m&m

Napisano: 20 mar 2015, 20:24

Nawet pięciokropek potwierdza to co napisałam wyżej.
m&m

Napisano: 20 mar 2015, 20:45

wwo i ktos tam kto nie podaje nicku- NIE ja sie smieje,po tym jak wyplynely dowody na to komu ZAWDZIECZAMY my WO BEZPRAWNIE ODEBRANE SWIADCZENIA P ,nie jest mi do smiechu chce mi sie wyc jak patrze na OBLUDE CWANIACTWO CHCIWOSC I NIE LUDZKIE ZACHOWANIA ludzi a raczej rodzicow ktorzy majac swoje chore pociechy,wiedzac ze dzieci beda rosly ,ale moze juz zawsze beda niepelnosprawne ,POTRAFILI z pelna swiadomoscia i PERFIDIA przylozyc rece do cichych ukladow z nierzadem w celu pozbawienia opiekunow doroslych srodkow do zycia. Nawet dzis kiedy wiadomo juz co zrobiliscie i do czego byliscie zdolni ,mnie nie przyszlo by do glowy by zachowac sie z taka PERFIDIA :mrgreen: doprawdy brak slow na takie skur.....o ale w zyciu obowiazuje taka zasada DOSTAJESZ TO CO DAJESZ ,i JA wierze ze los wam SOWICIE ODPLACI za to co zrobiliscie drugiemu czlowiekowi ,wiedzac jak ciezki jest nasz wszystkich los ,wczesniej czy pozniej skur......o zawsze ujrzy swiatlo dzienne ,a dokumenty ktore wyplynely NIE KLAMIA-JESTESCIE.......sami wiecie kim sie okazaliscie :twisted: :mrgreen:
dede

Napisano: 20 mar 2015, 20:58

dede pisze:Nawet dzis kiedy wiadomo juz co zrobiliscie i do czego byliscie zdolni ,mnie nie przyszlo by do glowy by zachowac sie z taka

Teraz obwiniasz pracowników trollu? :D
No wiem, wiem zawsze na kogoś musi być, ale.. to już jest początek choroby...
Ale nie martw się to sie leczy :twisted:
.....

Napisano: 20 mar 2015, 21:12

zadnych pracownikow ,zle to odczytales ,chodzilo mi i bylo to kierowane do opiekunow dzieci -ale tylko tych ktorzy przylozyli do tego reke ,nie wolno i nie nalezy uogolniac,pewnie nie wszyscy ludzie z tych kregow sa tak zaklamani i podli -tak wiec czytaj ze zrozumieniem i nie nazywaj mnie tchurzu trollem ,bo to ze mam wlasne zdanie nie znaczy ze trolluje-troszeczke szacunku dla drugiego czlowieka ktory sie identyfikuje w odroznieniu od ciebie ,miej odwage sie podpisac :mrgreen:
dede

Napisano: 20 mar 2015, 21:22

Wołają na mnie kropek i tak zostanie.
Piszesz, że nie uogólniasz. Cóż... "rodzice" to nie to samo co"niektórzy rodzice".
Możesz mnie nazywać tchórze, ale to samo powiem Ci w oczy na neutralnym terenie. Ty raczej takiej odwagi nie masz.
Szacunku dla drugiego człowieka mi nie brakuje. Tylko wiesz... na ten szacunek trzeba sobie zapracować. Ty robisz coś wręcz odwrotnego.
A teraz pożegnam się grzecznie życząc dobrej nocy i mniej jadu dla innych dede.
.....

Strona 14 z 14    [ Posty: 140 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x