specjalistyczne kursy a wynagrodzenie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 18 lut 2015, 12:04

Jak się u Was ma kończenie specjalistycznych kursów do wynagrodzenia?
yooo

Napisano: 18 lut 2015, 12:19

To znaczy jakich kursów. przykłady proszę.
BadAss

Napisano: 18 lut 2015, 12:29

specjalistyczny kurs mediacji oraz praca z przestępcą metodą duluth
yooo

Napisano: 18 lut 2015, 14:02

Zrobiłaś kurs to bardzo dobrze możesz się wykazać lepszą pracą w kontakcie z klientem, nie licz na nic innego a o wynagrodzeniu czyli podwyżce zapomnij.
abc

Napisano: 18 lut 2015, 14:52

Czyżby kierownik mi odpowiedział ;) Pozdrawiam
yooo

Napisano: 18 lut 2015, 15:36

NO taka prawda przerabiałam to, jak poprosiłam o awans, to zostałam zdegradowana i zabrano mi dodatek. Od kilku miesięcy patrzą na mnie wszyscy jak na zjawisko. U mnie w pracy tylko kilka osób może się wychylać, reszta (wśród nich ja) nie mogą, bo zaraz kara.
zdegradowana

Napisano: 18 lut 2015, 15:39

Przykre, że chcemy wykonywać swoją pracę najlepiej jak umiemy ale żałuje się nam jakichkolwiek gratyfikacji finansowych. Fakt może jak poczujemy biedę to lepiej będziemy rozumieli swoich podopiecznych.
yooo

Napisano: 19 lut 2015, 9:39

W takim razie nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć związki zawodowe i w ten sposób rozmawiać z przełożonymi. Nie indywidualnie tylko jako grupa zawodowa. Nie będzie potępiony jeden pracownik - najwyżej cała grupa.
prac soc

Napisano: 19 lut 2015, 12:40

jeśli jesteś skierowana przez pracodawcę to powinien zrefundować koszty, zgodnie z ustawą, jeśli sama, to już nie
sss

Napisano: 19 lut 2015, 15:11

Dlaczego piszecie , że nie można otrzymać podwyżki. U mnie w ośrodku w regulaminie wynagradzania jest zapis, że jesli pracodawca wyrazi zgodę na ( studia, podyplomówki itp) , które są zgodne z jego pracą zawodową to po ukończeniu tej szkoly na wniosek pracownika mozna podwyższyć mu wynagrodzenie do 10 % zasadniczego. Jest to stosowane, tylko problem jest taki, że mało kto chce sie ksztalcic , bo większość nie ma studiów albo problemy finansowe, albo poprostu mu sie nie chce. Trochę gorzej jest z finansowaniem tego kształcenia przez pracodawcę, bo gminy biedne i nie chca wydawać kasy na pracowników wolą aby każdy uczyl się za swoje
ja45

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x