specjalizacja I stopnia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 11 lut 2014, 20:23

Warto się uczyć ale tylko dla siebie. W pracy nikt cię nie doceni a wręcz wyśmieje, że śmiesz upomnieć się o podwyżkę.Przecież na studiach nie trzeba się uczyć. Wystarczy tylko zapłacić i masz dyplom. Tak myślą osoby, którym nie chce się uczyć, nigdy na studiach nie były i nie mają pojęcia jak tam jest. Zwyczajnie są zazdrośni, że komuś udało się osiągnąć sukces. Przodują w tym starzy pracownicy. Bronią się w ten sposób przed swoją nieudolnością, bo wiedzą, że odpadliby po I semestrze.
~erka

Napisano: 11 lut 2014, 20:28

czy ktos mi odpowie na moje pytanie?
~kasa

Napisano: 11 lut 2014, 20:46

wniosek - specjalistą pracy socjalnej jest osoba po półrocznym kursie - specjalizacja I stopnia i osoba po pięciu latach studiów
pytanie- która osoba ma wyższe kwalifikacje?
~oooo

Napisano: 11 lut 2014, 20:47

tutaj nie ma żadnej logiki
~oooo

Napisano: 11 lut 2014, 20:58

oooo masz rację
~nina

Napisano: 11 lut 2014, 21:51

jeżeli ktoś ma wpisane w dyplomie kierunek pedagogika w zakresie pracy socjalnej to może byc specjalista ps?

~kasa

Napisano: 12 lut 2014, 14:10

Zgadzam się z niną. Do erki! nie masz racji bo dużo starszych prac. socjalnych uzupełniło swoje kwalifikacje. Jestem jedną z nich, ukończyłam studia mgr kierunkowe w wieku 50 lat z wynikiem bardzo dobrym. Poza zmianą pieczątki nie otrzymałam z tego tytułu ani grosza, ale mam wielką satysfakcję, jestem z siebie dumna. Wiem jak większość młodych studentów podchodzi do nauki -żenada. Owocnej pracy.
~specjalista

Napisano: 12 lut 2014, 18:07

Czy po ukończeniu studiów na kierunku pedagogika o specjalności praca socjalna z komunikacją społeczną ukończonych w 2005 mogę przystąpić do I specjalizacji w zawodzie pracownik socjalny. W myśl art 156 ust 3a posiadam prawo do wykonywania zawodu pracownika socjalnego ale biorąc pod uwagę informacje Niny mam dylemat
~ABC

Napisano: 12 lut 2014, 22:37