.. mi też zdarza się, że straszą mnie wójtem, UW ... ale nie tak bym się czuła zagrożonaaaa pisze: i oczywiście straszenie prezydentem miasta, wojewodą i prezydentem kraju ( kolejność nie zawsze zachowana!) itd. itp.

.. mi też zdarza się, że straszą mnie wójtem, UW ... ale nie tak bym się czuła zagrożonaaaa pisze: i oczywiście straszenie prezydentem miasta, wojewodą i prezydentem kraju ( kolejność nie zawsze zachowana!) itd. itp.
Czy ja pisałam, że to chłopkronos79 pisze:Chłop się stara, chce Was rozpalić, chce się nawet obnażać, a tu zonk.aaa pisze: są jeszcze groźby podpalenia, odgrażanie : "ja wam jeszcze pokaże" (ciekawe co?),
ewalu pisze:.. mi też zdarza się, że straszą mnie wójtem, UW ... ale nie tak bym się czuła zagrożonaaaa pisze: i oczywiście straszenie prezydentem miasta, wojewodą i prezydentem kraju ( kolejność nie zawsze zachowana!) itd. itp.
jesteś bi ?aaa pisze:
Czy ja pisałam, że to chłopOsobniki różnej płci straszą!
Niestety nasi klienci obu płci nie wzbudzają w nas sugerowanego przez Kronosa zainteresowania![]()
ewalu pisze:jesteś bi ?aaa pisze:
Niestety nasi klienci obu płci nie wzbudzają w nas sugerowanego przez Kronosa zainteresowania![]()
![]()
a pewna jesteś płci Kronosa ?aaa pisze:ewalu pisze:jesteś bi ?aaa pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Nieee!!!
Przecież napisałam parę wypowiedzi wyżej, że I love Kronosa
aaa pisze:I tu mnie masz![]()
Trudno zakładam, że jednak facet
życzę tego wszystkim ... ja się zaraz łapię za pędzelaaa pisze: To będzie udany dzień!