Spotkanie pracowników socjalnych z przedstawicielami władz w Warszawie - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 17 maja 2013, 11:09

No i co Adaśku palikociarz Cie opie.rdolił
~do Adama

Napisano: 17 maja 2013, 15:02

POSŁOWIE Z POMOCY SPOŁECZNEJU NAPISZA USTAWĘ O ZAWODZIE SKORO NIKT INNY NIE UMIE - JEST DROGA POSELSKA
~NIECH....

Napisano: 17 maja 2013, 17:16

co wam ustawa mopsiarze jedne hłe hłe hłe sprywatyzować i na smiecówki was hłe hłe hłe
~a po

Napisano: 17 maja 2013, 17:19

No to sie na palikotach przejechałes cwaniaczku!
~do Adaśka

Napisano: 17 maja 2013, 17:29

Adam na kasę w biedrze i niech popracuje to od razu mu sie lepiej zrobi!!
~do Adama

Napisano: 17 maja 2013, 18:18

Jak mogło nie być wódki?!

Arturze, wcześnie sie przebudziłeś w tej swojej partii. A ja już od kilku miesięcy nie pracuję w łopiece. To była i będzie utopia.
A ciebie poznamy po czynach. Podtrzymuję słowa z przed prawie roku.
~Adam

Napisano: 17 maja 2013, 21:48

Oj Adam Adam olał Cie januszek wiesz czym he he
~taka prawda

Napisano: 17 maja 2013, 22:54

Panie Adamie jakby Pan obserwował to w tej kwestii od początku walczę o szacunek dla pracy jaką wykonują pracownicy socjalni. Niestety nikt tym w Sejmie się nie przejmuje! Spotykałem się wiele razy z naszą grupą zawodową ale na dobrych chęciach ze strony interlokutorów się niestety kończyło. Nie mogę jednak walczyć z wiatrakami więc jeszcze raz spróbowałem tym razem zapraszając pracowników do Sejmu. I mam nadzieję, ze tym razem ruszymy wszyscy \"z kopyta\". Nie pracuje Pan już w pomocy społecznej to powodzenia życzę i niech Pan nie marnuje energii na złośliwe wpisy a na pracę i rozwój właśnie, bo w przeciwnym wypadku nigdzie dłużej Pan miejsca nie zagrzeje. Pozdrawiam.
Ps. A jak Pan tak spragniony ognistej wody to proszę przesłać adres to Pana poratuję :)
~Artur Górczyński

Napisano: 17 maja 2013, 23:41

Spotkanie pracowników socjalnych w Sejmie

Z informacji gazety.pl i money.pl wynia, że tym czego najbardziej oczekują pracownicy socjalni jest ustawa o zawodzie pracownika socjalnego. Z tego co wiem znacznie szerszy był kontekst debaty zorganizowanej w Sejmie. Może, osoby uczestniczące w debacie uchylą rąbka tajemnicy na temat rozmów blisko 70-ciu pracowników socjalnych z terenu całej Polski w sejmowej sali 106. Na jakie problemy zwracano uwagę?

"Zawód pracownika socjalnego nie jest doceniany, potrzebna jest specjalna ustawa chroniąca interesy tej grupy zawodowej - przekonywali uczestnicy spotkania pracowników socjalnych z całej Polski, które odbyło się w Sejmie z inicjatywy Ruch Palikota".

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... calej.html

https://news.money.pl/artykul/w;sejmie;s ... 06650.html

Konferencja prasowa Parlamentarnego Klubu \"Ruch Palikota\" z udziałem pracowników socjalnych
https://videosejm.pl/index/movie/hash/b4 ... b0e7c17813
angoc

Napisano: 18 maja 2013, 8:50

Brawo Pan Górczyński wreszcie ktos Adaśkowi napisał konkretnie i prosto w oczy. Popieram!
~tak trzymać

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x