Jak to liczycie ręcznie? Jest jakiś szybki sposób żeby to sprawdzić?xyzzz pisze:utrata dochodu pisze:Decyzje przyznajace SW na pierwsze dziecko z powodu utraty - wychodzi mi 0 w każdym miesiącu. W opisie jest informacja, że raport prezentuje decyzje, jeśli we wniosku był zarejestrowany załącznik o utracie dochodu. Problem w tym, że nikt z nas nie wprowadzał załączników o utracie. Jestem ciekawa jak w innych ośrodkach robicie? Wprowadzacie w system załącznik o utracie?
Zapewne niektórzy napiszą, że nie wprowadzali.
A tu takie sprawozdanko i zaś trza zliczać na piechotę
niemariola252 pisze:A czy uwzględniacie w sprawozdaniu również te wnioski które zostały przesłane do Marszałka?
uwzględniam np w 1 i 1.1zagwostka pisze:A wnioski bez rozpatrzenia?
Zatem jest okazja żeby zacząć te załączniki wprowadzać. Zachęcaliśmy do tego wielokrotnie na przestrzeni 2016 roku i przygotowaliśmy specjalną instrukcję: https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... conych.pdfutrata dochodu pisze:Decyzje przyznajace SW na pierwsze dziecko z powodu utraty - wychodzi mi 0 w każdym miesiącu. W opisie jest informacja, że raport prezentuje decyzje, jeśli we wniosku był zarejestrowany załącznik o utracie dochodu. Problem w tym, że nikt z nas nie wprowadzał załączników o utracie. Jestem ciekawa jak w innych ośrodkach robicie? Wprowadzacie w system załącznik o utracie?