Nie biorę tego do siebie. Znam zaangażowanie i ogrom pracy Zespołu SR / FA / 500+ i nie można też do nich mieć pretensji. W takich sytuacjach jak teraz, kiedy pojawia się takie nowe sprawozdanie, czy też kiedy wchodziły nowe przepisy (a na przestrzeni ostatniego 1,5 roku właściwie bez przerwy wchodziły nowe) to bywało że otrzymywaliśmy k i l k a s e t zgłoszeń dziennie. W tych warunkach może się zdarzyć że czas oczekiwania na rozwiązanie jest wydłużony. Jak do mnie piszecie że czekacie długo na rozwiązanie to zawsze proszę o numer zgłoszenia i jak dostaję to proszę o przyspieszenie, ale w powodów o których wyżej piszę nie zawsze jest to możliwe.urzędnik pisze:Panie Tomaszu proszę nie brać do siebie słów krytyki, ale tyczy to Sygnity, a nie Pana osoby.
Proszę miech ktoś jeszcze się wypowiemagda33 pisze:Odnośnie punktu 2.1.dotyczącego tych utrat. Pani złożyła wniosek 8.11.2016r, pracowała w okresie od 07.03.2016 do 30.09.2016.,jak przyjmowałam wniosek w listopadzie to przecież nie chciałam jej uzysku za kwiecień bo po co ?? tylko świadectwo pracy. Jak ja teraz mam to wykazać? przecież ja tego uzysku wcale nie wprowadzałam, bo go już nie było, i co teraz taką decyzję mam wykazać?
Też proszę o odpowiedźA ja ma m pytanie odnośnie pkt 4, czy wpisujecie te osoby gdy np gdy jedno z dzieci kończy 18 lat ale na resztę dalej pobierane są świadczenia? Tak mi raport wykazuje (SYGNITY)