jeszcze raz polecam naszą instrukcję https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... e_2016.pdfopopopopo pisze:Same zerw wychodząco to jest ta lokalizacja (puste)??? nie mam takiego parametru
Panie Tomku nie denerwuj się, doceniamy to co robicieSYGNITY pisze:dzięki za info, cieszę się że mogliśmy pomóc.gopsosk pisze: Tomek
po wczytaniu w/w raportow wiersze 1, 1.1, 2 wychodza idealnie a pozostale zgodnie z instrukcją
zrobiliśmy wszystko co się dało w tak krótkim czasie, przygotowaliśmy raporty, instrukcję. My też niewiele wcześniej od Was dowiedzieliśmy się że ma być takie sprawozdanie.
ja się nie denerwuję, ale jak od rana dziś czytam coś takiegoamm pisze: Panie Tomku nie denerwuj się, doceniamy to co robicie
Jeżeli Pracownicy Ośrodka wprowadzali do programu rzetelnie wszystkie dane, to wykazane liczby należy traktować jako poprawne.voodoo pisze:Mi oprócz punktu 3 (nie wiem czemu ale to ręcznie można szybko policzyć) reszta danych hmm, nie wiem czy się zgadza ale jakieś liczby się pojawiły.
Witam, niestety w tym formacie raporty nie chca mi sie wczytać, moge poprosić o inny formatSYGNITY pisze:Dla ułatwienia załączam spakowane 3 gotowe raporty do wczytania:
wszystkie wnioski - czynności - raport z listy - dane - importuj (wiersze 1 i 1.1)
wszystkie decyzje - czynności - raport z listy - dane - importuj (wiersz 2)
pozdrawiam