Sprawozdanie o samorządowym programie KDR
- coś nie działa jak powinno w ostatniej kolumnie, system wymaga wpisania daty, u nas nie ma lokalnego programu więc podanie daty od kiedy funkcjonuje samorządowy program jest nie możliwe, co zrobić>
zwróćcie uwagę, że wpisali daty za drugie półrocze, w środku kiedy wejdziecie do sprawozdania żeby wypełnić są daty za pierwsze półrocze, chyba powinni to poprawić nieco
Wypełniając sprawozdanie (Rządowy) korzystam z systemu KDR, wybierając raporty-- wnioski mam inną liczbę wniosków, niż kiedy wybieram raporty -- rodziny, którym wydano karty, czy ktoś jeszcze tak ma, czy może tak być?
Po urlopie ciężko jakoś ruszyć
Witam, jeśli nie macie samorządowej karty, to czy w przedostatniej kolumnie wpisujecie kreskę " - " czy zostawiacie puste i wysyłacie z automatu. W pozostały gdy nic nie wpiszę to po zapisaniu pojawia się "NIE", a co do kolumny z datą wtedy też nic nie wpisuje bo nie przepuszcza z kreską.
Witam,
ja mam wpisane we wszystkich kolumnach NIE (automatycznie wskakuje), a tam gdzie data i na podstawie jakich przepisów działamy-dwie ostatnie kolumny, nie wpisywałam nic czyli jest puste pole. Tak przeszło, więc tak wysłałam