Opublikowano formularz jednorazowy 2025 Gminy - KDR wykorzystanie środków w I kw. i II kw. (II) za okres od 2025-01-01 do 2025-06-30 dla podobszaru KDR w programie CAS.
Mam przypadek gdzie mama złożyła wniosek dla siebie i dzieci (rozpatrzone pozytywnie) a zapomniała o ojcu.
Ojciec złożył wniosek osobno (rozpatrzony pozytywnie) jak taki wniosek uwzględnić w sprawozdaniu Cas?
Moje sprawozdanie pokrywało się zawsze ze sprawozdaniem, które można wygenerować w systemie KDR R05. Tam wniosek tego ojca przypisano jako wniosek uzupełnienie rodziny - koszt 0 zł.
czy to faktycznie jest uzupełnienie rodziny?
Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Referent
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków
Cześć, tak to jest uzupełnienie rodziny, a moje pytanie brzmi gdzie ten formularz jednorazowy dla podobszaru KDR jest w CAS bo jak go nie widzę????
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DO, DG, DM, CP
- Kontakt:
ja uważam, że jest to nowy członek rodziny, bo wcześniej w rodzinie miałaś tylko matkę z dziećmi, teraz dodajesz nowego członka - czyli ojca, którego wcześniej nie było. Taką interpretację gdzieś czytałam i wydaje mi się że tak powinno być.
pytałam, sprawozdanie ma się pokrywać z systemem
pytałam, sprawozdanie ma się pokrywać z systemem
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Dziękuje za inf.
sprawozdanie jest w CAS w jednorazowych - jednorazowe KDR o nazwie Sprawozdania 2025 Gminy - KDR wykorzystanie środków w I kw. i II kw. (II) za okres od 2025-01-01 do 2025-06-30 z terminem do 07.07.2025 r.

sprawozdanie jest w CAS w jednorazowych - jednorazowe KDR o nazwie Sprawozdania 2025 Gminy - KDR wykorzystanie środków w I kw. i II kw. (II) za okres od 2025-01-01 do 2025-06-30 z terminem do 07.07.2025 r.
Oprócz Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
zły adres zamieszkania
jak robicie decyzję- tylko w części odmowną
wniosek o KDR a brak nr PESEL
Karta dziecka w innej gminie
Duplikat KDR z innej miejscowości niż miejsce zamieszkania.
KDR dla bezpaństwowc
KDR i rodzic będą rodziną zastepczą
unieważnienie karty (pozbawienie władzy rodzicielskiej jednego rodzica) wydanie decyzji
AKTUALIZACJA
pomóżcie - rozwód
STARE ŚP,PRACA, NOWE ŚP
proszę o pomoc
PILNE!!!
Przedłużenie ważności - ciężki przypadek
KDR -ważność karty
opłata za tradycyjną karte