Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
BeataW
Praktykant
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków

Post autor: BeataW »

Opublikowano formularz jednorazowy 2025 Gminy - KDR wykorzystanie środków w I kw. i II kw. (II) za okres od 2025-01-01 do 2025-06-30 dla podobszaru KDR w programie CAS.
Mam przypadek gdzie mama złożyła wniosek dla siebie i dzieci (rozpatrzone pozytywnie) a zapomniała o ojcu.
Ojciec złożył wniosek osobno (rozpatrzony pozytywnie) jak taki wniosek uwzględnić w sprawozdaniu Cas?
Moje sprawozdanie pokrywało się zawsze ze sprawozdaniem, które można wygenerować w systemie KDR R05. Tam wniosek tego ojca przypisano jako wniosek uzupełnienie rodziny - koszt 0 zł.
czy to faktycznie jest uzupełnienie rodziny?
MarianM
Stażysta
Zajmuję się: Referent
Kontakt:

Re: Sprawozdanie z I i II kwartału - wykorzystywanie środków

Post autor: MarianM »

Cześć, tak to jest uzupełnienie rodziny, a moje pytanie brzmi gdzie ten formularz jednorazowy dla podobszaru KDR jest w CAS bo jak go nie widzę????
nudziara
Praktykant
Zajmuję się: DO, DG, DM, CP
Kontakt:

Post autor: nudziara »

ja uważam, że jest to nowy członek rodziny, bo wcześniej w rodzinie miałaś tylko matkę z dziećmi, teraz dodajesz nowego członka - czyli ojca, którego wcześniej nie było. Taką interpretację gdzieś czytałam i wydaje mi się że tak powinno być.
pytałam, sprawozdanie ma się pokrywać z systemem
BeataW
Praktykant
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: BeataW »

Dziękuje za inf.:)
sprawozdanie jest w CAS w jednorazowych - jednorazowe KDR o nazwie Sprawozdania 2025 Gminy - KDR wykorzystanie środków w I kw. i II kw. (II) za okres od 2025-01-01 do 2025-06-30 z terminem do 07.07.2025 r.
ODPOWIEDZ