Sprawozdanie z KDR kolumna 4
Sprawozdanie z KDR kolumna 4
Witam ,czy jest ktoś zorientowany jak wypełnić w sprawozdaniu kolumnę 4..proszę o odpowiedz
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie z KDR kolumna 4
Tak jak rzeczywiscie zostały poniesione koszty u nas akurat przepisana została kolumna 3 (musisz z księgowością skonsultować)magda111111111111111 pisze:Witam ,czy jest ktoś zorientowany jak wypełnić w sprawozdaniu kolumnę 4..proszę o odpowiedz
No.. z przemnożenia liczby obsłużonych rodzin (podstawowa kwota z 2014 r. to 8,93 za rodzinę; mogły występować duplikaty itd., więc też inne kwoty wchodzą w grę) przez dane kwoty wychodzi, ile się należy dotacji gminie na obsługę KDR. No to jak wiesz, ile się należy, to też wiesz, ile mogłaś wydać w tamtym roku. Ale najważniejsze jest to, ile naprawdę wydałaś wg dokumentów księgowych - czyli na jaką kwotę kupiłaś materiałów biurowych, ile poszło ewentualnie na wypłatę czy dodatek dla Ciebie, ile zapłaciłaś za... nie wiem... za zużycie prądu, jeśli to płacone było z tych pieniędzy.
Ja miałam sytuację, że nie dogadałam się z księgową i zwróciła za dużo pieniędzy, bo nie wykorzystałam ok. 18 zł za dwa wnioski z poprzedniego roku. I stracone te pieniądze, więc policz sobie dobrze
Ja miałam sytuację, że nie dogadałam się z księgową i zwróciła za dużo pieniędzy, bo nie wykorzystałam ok. 18 zł za dwa wnioski z poprzedniego roku. I stracone te pieniądze, więc policz sobie dobrze

witam,
czy od 1.1.1 do 1.1.4 musi równać się 1, czy w 1 może być więcej?
czy od 1.1.1 do 1.1.4 musi równać się 1, czy w 1 może być więcej?
Oprócz Sprawozdanie z KDR kolumna 4 - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
jak liczyć? która kwota?
Oświadczenie o up oraz zobowiązaniu do inf. - kto podpisuje
upoważnienie
troje dzieci?
osoby pełnoletnie
zniżka i mandat!!
24 letnia studiująca mężatka - pomóżcie proszę
NR RODZINY W SYSTEMIE
miejscowośc/poczta
wniosek przeslany pocztą bez oświadczeń
Zaświadczenie ze szkoły 30.06.2015 do kiedy wydać kartę?
czy nażleży się KDR
KDR
jaka wypłata
Gdzie znajdę wnosek zgłoszeniowy do GIODO?
Rok akademicki do kiedy trwa?!!!!!