środki pieniężne zgromadzone w walucie polskiej - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 sty 2014, 12:21

Witam
proszę o pomoc
Wczoraj byłam na wywiadzie i Pan w oświadczeniu o stanie majątkowym napisał, że posiada środki pieniężne zgromadzone w walucie polskiej kwota 1800zł
Czy mam mu dać odmowę z powodu rażącej dysproporcji?
czy podciągnąć to pod jego dochód ?
czy może to zostawić bo może mieć zgromadzone trochę gotówki w razie choroby, bo ma małe dziecko (7 miesięcy ) ???
Proszę o odpowiedź- nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji i nie wiem co z tym zrobić. Z góry dziękuję.
~MOPS

Napisano: 22 sty 2014, 12:57

jak by ze 2 zera dopisać to można by mówić o dysproporcji a tak facet jest uczciwy do bólu... normalnie przyznaj dodatek
~małe ww

Napisano: 22 sty 2014, 13:31

Dziękuję bardzo za odpowiedź
~MOPS

Napisano: 22 sty 2014, 13:37

Popieram: przyznać.
Każdy normalnie gospodarujący człowiek musi mieć troszkę gotówki, ot choćby by starczyło na opłaty i do kolejnej wypłaty. Całkowity brak jest wręcz niewiarygodny.

Przy okazji: jednak chwała za (zwykłą) rzetelność.
~jh

Napisano: 24 sty 2014, 16:18

u mnie wszyscy żyją za pożyczone pieniądze, jeżdzą pożyczonymi samochodami , znajomi ich utrzymują , dojeżdzają do pracy i pracują za 61 zł miesięcznie .Gratuluję podejścia że facet
się w ogóle do czegoś takiego przyznał.
~KASIA

Napisano: 24 sty 2014, 16:23

MOPS pewnie zastosował łamanie kołem lub delikwenta położył na krosna .... a więc wyśpiewał wszystko ...... ihihih
U mnie również połowa żyje za pożyczki i ma samochód teścia lub tatusia ;) a w PUP nie zarejestrowany bo jeszcze skrzywdzą go prace dając
~małe ww

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x