Stanowisko Kierownika GOPS - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 21 sie 2009, 14:39

tej kiero nie wypowiadaj sie o osobach jezeli ich nie znasz masz może ze sobą jakiś klopot to idz do p...try.
~Krzysztof

Napisano: 21 sie 2009, 14:43

Kiero, nie wierzę:
następny nawiedzony, który uważa, że wykształcenie daje rozum
Babo/chłopie, daj spokój, Krzysztof jest od ponad 10 lat pracownikiem socjalnym
właśnie takich kierowników trzeba, a nie magistrów-teoretyków, którzy będą robić eksperymenty socjologiczne na swoim terenie zamiast pomagać ludziom wychodzić z biedy...
dałeś się zbałamucić obecnej fobii na wykształcenie
potrzebujemy w pomocy społecznej sprawnej kadry zarządzającej i mądrych, doświadczonych ludzi, a nie kadry naukowej

Krzysztof:
obiecaj, że jak zostaniesz kierownikiem, to napuiszesz na forum
ja trzymam kciuki
jakobos
Stażysta
Od: 30 maja 2007, 17:28
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2009, 14:44

Doucz się trochę,a poźniej startuj na kierownicze stanowiska,żeby twoi podwładni nie byli lepiej wykształceni i mądrzejsi od ciebie,chyba,że lubisz być obiektem drwin i żartów.Mam kłopot z niekompetentnym i niedouczonym szefem, jakim ty byc może niedługo zostaniesz...P.S Śnij dalej o potędze...:)))
~Kiero

Napisano: 21 sie 2009, 14:46

oklaskyyyyy
na kierownika tylko z profesurą belwederską ;)

\"nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty\"

miłego dnia
jakobos
Stażysta
Od: 30 maja 2007, 17:28
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2009, 14:46

tak oczywiscie dam znac , a kolega Kiero niech wezmie sie za prace to zmieni zdanie
~Krzysztof

Napisano: 21 sie 2009, 14:49

OK, jakobos, to skoro jest taki świetny, kompetentny i doświadczony to niech dla własnego(i innych)spokoju ukończy studia magisterskie.Dzisiaj licencjat ma taką rangę jak kiedys matura, no może co najwyżej ukończenie szkoły pomaturalnej.Nie chciałbym,by ktoś taki(sam ukończyłem 2 kierunki studiów i 2 podyplomówki)był moim szefem( z całym szcunkiem),bo chciałbym miec szefa lepiej wykształconego i więcej wiedzącego od siebie.
~Kiero

Napisano: 21 sie 2009, 14:55

to kiero startuj na kierownika a nie siedz w cieniu i zaplecami śmiejesz sie z kolegów , którzy wykonują swoją ciężką pracę ,a nie wypowiadaj się o randze studiów , bo może ty studiowałej u OJCA \" R\" to mozna mieć kilka fakultetów a umiejętności 00000.
~Krzysztof

Napisano: 21 sie 2009, 14:56

P>S nie będę dyskutował z takim czlowiekiem , który nie sznuje innych ludzi jak ty mozesz pracować w OPSIE.
Pozdrawiam normalych ludzi > Do zobaczeniaw przyszlości
~Krzysztof

Napisano: 21 sie 2009, 14:57

Boże co za de .. bil...ja tak prosto z mostu...Kiero oczywiście
~Wredna nie zalogowana:)

Napisano: 21 sie 2009, 15:01

Ja uważam , że dobrym keirownikiem bedzie ten co ma doświadczenie i wiedze a nie stopień naukowy chodz to tez jest atutem. Ale co z takiego magistra jak on nie bedzie znał się na rzeczy.
~dorcia.snk

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x