Stanowisko Kierownika GOPS - HYdE PaRK

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 21 sie 2009, 15:03

Kto ci powiedział,że pracuję w OPS-ie??Jeszcze tak nisko nie upadłem:))
~Kiero

Napisano: 21 sie 2009, 15:07

Kiero kieruje Tobą złość, zawiść. Paskudne cechy, być może masz mgr i nie jesteś kierownikiem a niedouczony(wg. Ciebie) Kierownik Tobą kieruje. Cóż nic nie stoi na przeszkodzie abyś i Ty startował na kierownicze stanowisko, ale nie wymyślaj nikomu ani żle nie oceniaj bo z takim podejściem do ludzi to....
~wwz

Napisano: 21 sie 2009, 15:10

Wredna nie zalogowana: w którym OPs-ie jesteś kierownikiem??Sądząc po \"poziomie\" twojej wypowiedzi ,a w zasadzie jego braku musisz być jakimś śmiesznym licencjatem po jakiejś równie śmiesznej Wyższej Szkole Czegos Tam.Wykształcenie+Doświadczenie to optymalne połączenie.Niestety u załozyciela tego wątku jest spełniony tylko 2 warunek, bo sam licencjat to ŻADNE wykształcenie-jak chce się byc kierownikiem.Wredna nie zalogowana, jestes pusta jak bębenek, ot typoy prac.soc.po jakiejś niepanstwowej \"uczelni\".
~Kiero

Napisano: 21 sie 2009, 15:13

Wwz: mam wykształcenie i obiektywnie wysokie kwalifikacje,ale nie mam \"pleców\".Poza tym nie chciałbym się babrać w bagnie pt.\"pomoc społeczna\".
~Kiero

Napisano: 23 sie 2009, 14:36

Co za łoś z ciebie kiero!
Myślisz,że skończyłeś studia i jesteś wielkim panem? Jesteś zwykłym imbecylem i tyle. Nie masz prawa oceniać pracownika socjalnego jeśli nie masz pojęcia o pomocy społecznej.
Zastanawiam się jakie to też ukończyłeś te studia,że śmiesz się wypowiadać i krytykować innych!

Krzysztof za Ciebie trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję,że dostaniesz tą prace-takich ludzi trzeba, doświadczonych:) A trzy literki przed nazwiskiem nie świadczą o poziomie inteligencji i wiedzy, co swoją postawą udowodnił kiero!

Pozdrawiam wszystkich:)
~omg

Napisano: 23 sie 2009, 15:57

Krzysztof, pracy na tym stanowisku spróbować warto a wykształcenie zawsze można uzupełnić.
~EŚ

Napisano: 24 sie 2009, 9:53

kiero-żałosny jesteś.ile w Tobie złości i jadu.tyle fakultetów masz ale nic ogłady...........
~xxx

Napisano: 24 sie 2009, 10:10

Proszę nie \"napadajcie\" tak na jedną osobę. Każdy ma prawo do swojego zdania, opinii.
Pokażcie klasę. Czy nie lepiej będzie jak zdania będą się zaczynały: \" Ja uważam, że....\"
~Ewelina

Napisano: 24 sie 2009, 17:34

posiadasz , możesz
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2009, 19:25

nie ma to jak przy kawie poczytać jak sobie do gardła skaczecie:) Abstrahując od watków które pojawiły się w trakcie \"dyskusji\" - Krzysztofie drogi... moim skromnym zdaniem MARNY jest kandydat na kierownika pytający na forum o wymogi formalne niezbędne do objecia ww stanowiska...10 lat pracy i ustawy o pomocy społecznej nie znac....również zastanawiające. Życze powodzenia.. chociaż pełen obaw jestem czy powinieneś pełnić taką funkcję...??..
~wkr

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x