suo dla dziecka z autyzmem - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 03 lut 2016, 12:36

kto je wykonuje u was i jak to wygląda czy moze byc pedagog
Gość

Napisano: 04 lut 2016, 12:26

dla dziecka z autyzmem u nas są SUO dla osób z zaburzeniami psychicznymi. W zależności co lekarz wpisze na zaświadczeniu czyli jakiego rodzaju rehabilitacji potrzebuje dziecko i takiego specjalisty poszukujesz. Czy to logopedaczy rehabilitant. Oczywiście z uprawnieniami z Rozporządzenia o specjalistycznych usługach.
male

Napisano: 05 lut 2016, 12:00

czy przyznajecie specjalistyczne usługi opiekuńcze dla dzieci przebywających w specjalnych przedszkolach?
mim

Napisano: 05 lut 2016, 13:54

Tak ale tylko różnicę godzin. Tj jeśli lekarz zaleca 10 godz. logopedii a w przedszkolu ma 2 tygodniowo to możesz przyznać 8.
Gość

Napisano: 17 lut 2016, 11:03

A, ile teraz kosztuje godzina SUO ? Bo zgłosiły nam się dwie Panie z dziećmi autystycznymi i szukamy rehabilitantów.
urzęd

Napisano: 17 lut 2016, 12:47

ja tez mam problem z suo mam pania bardzo roszczeniową, mam osobę która juz zaczęła pracę z dzieckiem, realizuje program i matka zadowolona, dziecko zaakceptowało tylko jest jeden problem to jest pedagog a nie ma wymaganego stażu odbytego w placówce wynikającego z rozporządzenia i co mam teraz zrobić nie wiem. Nie chce szukać innej osoby bo tejst bardzo dobra ale UW nie da nam pieniędzy gdyz osoba ta nie spełnia wymogów do świadczenia usług suo tj. brak stażu
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x