Świadczenia z funduszu socjalnego

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
Joanna123

Świadczenia z funduszu socjalnego

Post autor: Joanna123 »

Witam, urodziłam dziecko w październiku 2014 r. i obecnie przebywam na rocznym urlopie rodzicielskim. Jestem zatrudniona na stałe w Opsie. W związku z tym mam pytanie czy pracodawca w roku 2015 ma odpis na mnie z ZFŚS?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
aniasi

Re: Świadczenia z funduszu socjalnego

Post autor: aniasi »

oczywiście że nalicza się za ciebie odpis, ponieważ jesteś pracownikiem, tylko przebywasz na urlopie rodzicielskim i oczywiście przysługują ci świadczenia z ZFŚS
nuta

Post autor: nuta »

a z jakich świadczeń można skorzystać będąc na macierzyńskim? bo z urlopowego to raczej nie....
Joanna123

Post autor: Joanna123 »

to znaczy że mogę otrzymać np. wczasy pod grusza?i swiadczenie pieniezne na swieta?
nuta

Post autor: nuta »

może jakaś kadrowa się wypowie...
Ola II

Post autor: Ola II »

świadczenia należą się.
Awatar użytkownika
alanka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alanka »

Robi się odpis - jest od liczby zatrudnionych a na macierzyńskim i na zastępstwo jest się zatrudnionym.
Świadczenia się należą ale czasami wczasy pod grusza są zależne od wybieranego urlopu - zależy co macie w regulaminie.
Na święta jak najbardziej powinnaś dostać.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
ODPOWIEDZ