Ja daję zawsze odmowę i do SKO. SKO przynajmniej jak na razie zawsze przyznawało.mayufka27 pisze: ↑28 gru 2022, 13:46Witam. Taka mała sonda. Odmowa czy przyznanie? Ja daję odmowę ze wskazówka, żeby się odwołać do SKO. Do tej pory SKO przyznawało świadczenie, a parę dni temu dostałam decyzję do ponownego rozpatrzenia, ponieważ nasze stanowisko jest sprzeczne z postanowieniem Trybunału i że rozpatrując wniosek, mamy pominąć kryterium momentu powstania niepełnosprawności. Co robicie w takiej sytuacji dalej? przyznajecie czy znowu odmowa?
Ja tak samo.Nowa34 pisze: ↑28 gru 2022, 14:25Ja daję zawsze odmowę i do SKO. SKO przynajmniej jak na razie zawsze przyznawało.mayufka27 pisze: ↑28 gru 2022, 13:46Witam. Taka mała sonda. Odmowa czy przyznanie? Ja daję odmowę ze wskazówka, żeby się odwołać do SKO. Do tej pory SKO przyznawało świadczenie, a parę dni temu dostałam decyzję do ponownego rozpatrzenia, ponieważ nasze stanowisko jest sprzeczne z postanowieniem Trybunału i że rozpatrując wniosek, mamy pominąć kryterium momentu powstania niepełnosprawności. Co robicie w takiej sytuacji dalej? przyznajecie czy znowu odmowa?
Kurczę, grubo ;D U mnie tylko 30 ŚP. SZO i ZDO już też "wykończone". Prawie, bo ta ostatnia sprawa to SZO właśnie. Sama namówiłam pana, mówiąc, że pójdzie gładko, a tu mi się SKO zbuntowało.