Szczepionka na pamięć - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 14 sie 2015, 17:54

Z mojej infantylnej dyskusji z potomkiem nazistów ku.ta..m aresem wynika jasno, że my nie mamy prawa domagać się żadnych odszkodowań ale musimy jeszcze płacić za zbrodnie Niemców i Sowietów oraz będących na usługach sowietów komunistów podających się za Polaków.
helmut

Napisano: 14 sie 2015, 18:07

Czyli PiS było ZA poza Wiplerem:)

Nie wiem czy nie mamy prawa. To problem polityków nie mój. Nie mam na to wpływu. Ty też. Zobaczymy co w tej sprawie zrobi po wyborach PiS.
Ares30

Napisano: 14 sie 2015, 18:16

Ten szwabski pomiot sieje tu dywersję:

https://marucha.wordpress.com/2014/06/1 ... polprawdy/
rezolutny

Napisano: 14 sie 2015, 18:33

To teraz będzie o złych żydach? Źle wyjdziemy na tym miłowaniu wyłącznie siebie.
Ares30

Napisano: 14 sie 2015, 18:44

Raczej o zaradnych Żydach i sprzyjającym jemu w Polsce lobby.
opinia

Napisano: 14 sie 2015, 21:11

Przykład otwartości wnuków niemieckich nazistów:

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=115675
helmut

Napisano: 15 sie 2015, 13:15

Oni mają neonazistów a my narodowców. Łączy ich ksenofobia. Na szczęście jednych i drugich jest niewielu. Stanowią margines.
Ares30

Napisano: 15 sie 2015, 15:35

Mają neonazistów? Ten otwarty naród ma tylko neonazistów? A jest ich tak mało, ze Polizei nie daje sobie z nimi rady. Jak Hitler dochodził do władzy też mówiło, że było ich niewielu!

Rzeczywiście w Polsce mamy narodowców ale to minister Sienkiewicz, jak wynika z nielegalnych podsłuchów (nielegalne, bo gdyby były legalne to minister popełniłby przestępstwo, a tak to przestępstwo popełnił jedynie kelner i tak oto mamy kryształowo czystą władzę) zlecił podpalenie budki wartowniczej pod ruską ambasadą. Nasi narodowcy nie puszczają z dymem niczego natomiast rzekomo polskie władze urządzają poprzez prowokatorów zadymy by ich zdyskredytować. Podobnie postępowało kiedyś UB i ZOMO. Taka to jest różnica pomiędzy Polską a Niemcami.

To jak ares, na kiedy ta nieliczna, przyjazna grupa neonazistów zaplanowała die neue Kristallnacht? A ty już zdobyłeś plany radiostacji gliwickiej?
helmut

Napisano: 17 sie 2015, 13:24

Du bist dumm.
Ares30

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x