szkola za granica
Re: szkola za granica
No i widzisz jedna ustawa a 100 interpretacji:> Ja też mam odpowiedz z Ministerstwa, że studiującej za granicą karta nie przysługuje.
Witam. Ja też pisałam w tej sprawie do ministerstwa i otrzymałam odpowiedź, że karta należy się dziecku studiującemu za granicą. Ja mam zaświadczenie z uczelni oryginał oraz przetłumaczone na jęz. polski (poprosiłam, aby przyniosła przetłumaczone i nie miała problemu). 

WITAM
Mam podobny przypadek małżonkowie z trójką dzieci z tego jedno przebywa za granicą i tam studiuje.... Czy mogę prosić o wzór takiego pisma do Ministerstwa chyba wystąpię do nich z podobnym zapytaniem żeby mieć podkładkę bo naprawdę nie wiem co z tym zrobić. Mój mail [email protected] Bardzo proszę o pomoc
Mam podobny przypadek małżonkowie z trójką dzieci z tego jedno przebywa za granicą i tam studiuje.... Czy mogę prosić o wzór takiego pisma do Ministerstwa chyba wystąpię do nich z podobnym zapytaniem żeby mieć podkładkę bo naprawdę nie wiem co z tym zrobić. Mój mail [email protected] Bardzo proszę o pomoc
Oprócz szkola za granica - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
PYTANIE
dane wnioskodawcy
telefon
utrata uprawnień
karta dla wójta
Rodzic biologiczny osobna karta
koniec nauki
Powiedzcie mi, bo zgłupiałam, sprawozdania będą teraz tylko
Proszę o pomoc:)
do wniosku
Kujawsko-Pomorskie