szkolenia Mazurkiewicz a Wardach - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 29 sty 2019, 15:09

A ta Pani Mlonka to tylko Kurs Szkolenia Rezerw skończyła, że takie głupoty opowiada, czy jak...? Bo z tego co wiem, to ta Pani pracowała w Departamencie Świadczeń Rodzinnych MPiPS...
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
noteev
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 30 sty 2016, 12:40
Zajmuję się:

Napisano: 29 sty 2019, 15:16

jeżeli szkolenie to z Wardachem, Mazurkiewicz filozof...
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 29 sty 2019, 15:19

Może teoretycznie wie co i jak, ale praktycznie to raczej nie.
Przykład: gościu miał jednocześnie dwie umowy u tego samego pracodawcy - jedną kazała schować
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Napisano: 29 sty 2019, 15:31

Słuchajcie, wydaje mi się, że zarówno Mazurkiewicz, jak i Wardach są szkolącymi z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Wardach wykłada zgodnie z linią ministerstwa, a Mazurkiewicz bardziej z punktu widzenia prawnika i orzeczeń sądów. Co prawda istnieją rozbieżności w interpretacjach obu Panów, ale braku profesjonalizmu zarzucić im nie można. Mazurkiewicz ma plan szkolenia i metodycznie ten plan wypełnia, Wardach natomiast stosuję trochę "burzę mózgów", jednak z obu szkoleń można wynieść potrzebną wiedzę (szczególnie na początku urzędniczej kariery ;) ).
Myślę, że ze szkoleń Pani Mlonki, też pewnie można wynieść cenną wiedzę, chociaż nigdy z nią do czynienia nie miałem...
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
noteev
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 29 sty 2019, 15:34

noteev pisze:Słuchajcie, wydaje mi się, że zarówno Mazurkiewicz, jak i Wardach są szkolącymi z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Wardach wykłada zgodnie z linią ministerstwa, a Mazurkiewicz bardziej z punktu widzenia prawnika i orzeczeń sądów. Co prawda istnieją rozbieżności w interpretacjach obu Panów, ale braku profesjonalizmu zarzucić im nie można. Mazurkiewicz ma plan szkolenia i metodycznie ten plan wypełnia, Wardach natomiast stosuję trochę "burzę mózgów", jednak z obu szkoleń można wynieść potrzebną wiedzę (szczególnie na początku urzędniczej kariery ;) ).
Myślę, że ze szkoleń Pani Mlonki, też pewnie można wynieść cenną wiedzę, chociaż nigdy z nią do czynienia nie miałem...
Z całym szacunkiem, ale ze szkoleń Mlonki nic nie wyniesiesz, naprawdę byłam raz i więcej na pewno nie pojadę :roll:
nowa11
Starszy referent
Od: 10 mar 2017, 13:11
Zajmuję się: ŚW/ŚR/DM/DE

Napisano: 29 sty 2019, 15:54

Noo...pewnie wbrew ustawie nie tłumaczy, więc początkujący czegoś się dowie. Ale ok, pozostańmy przy tym, że od "dwóch największych" dowiesz się wiedzy najbardziej rzetelnej...
Albert Camus
noteev
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 30 sty 2019, 9:32

Szkoda pieniędzy a zwłaszcza początkującego.
bones
Referent
Od: 28 cze 2017, 8:36
Zajmuję się: St. specj.

Napisano: 30 sty 2019, 11:02

od p. Mlonki najwięcej się dowiesz na temat jej życia prywatnego, bardzo odbiega...
iwonaj@
Referent
Od: 31 mar 2017, 7:56
Zajmuję się: Ś.R. i Ś.W.

Napisano: 19 maja 2021, 15:18

Witam odświeżę temat, czy dostajecie zaproszenia na szkolenia stacjonarne. Znudziły mi się już zdalne ;(
mikolaj
Praktykant
Od: 19 maja 2021, 15:05
Zajmuję się: PS

Napisano: 19 maja 2021, 15:49

Vademecum teraz są rozsyłane szkolenia stacjonarne z Wardachem.
Szarak
Awatar użytkownika
VIP
Od: 22 mar 2017, 12:14
Zajmuję się: Multitasking

Strona 4 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x