Szkolenie SYGNITY "złotówka za złotówkę" w FA

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MadJack
Referent
Zajmuję się: DE, DM, FA, ST, ŚW
Kontakt:

Szkolenie SYGNITY "złotówka za złotówkę" w FA

Post autor: MadJack »

Firma SYGNITY w dniu 29.06.2020 r. zamierza przeprowadzić e-szkolenie w związku z wprowadzeniem w funduszu alimentacyjnym zasady "złotówka za złotówkę". Czy ktoś brał udział w ich szkoleniach??? Chodzi mi o to czy warto? Czy może zwykły wyrwij grosz a nie dowiem się niczego konkretnego i będę musiał ogarniać temat sam???
Grygli
Stażysta
Zajmuję się: ŚW/FA
Kontakt:

Re: Szkolenie SYGNITY "złotówka za złotówkę" w FA

Post autor: Grygli »

Też dostałem takie "zaproszenie". Czy warto? Zobaczymy po szkoleniu.
jolka2
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: jolka2 »

Cena powala z nóg.
Dwie godziny szkolenia online za takie pieniądze!!
ann53
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ann53 »

Zapisałam sie. Zobaczymy...
kinior
Referent
Zajmuję się: kadry
Kontakt:

Post autor: kinior »

dajcie znać po szkoleniu jakie wrażenia :D
Weronikaw
Referent
Kontakt:

Post autor: Weronikaw »

MadJack pisze: 12 cze 2020, 8:30 Firma SYGNITY w dniu 29.06.2020 r. zamierza przeprowadzić e-szkolenie w związku z wprowadzeniem w funduszu alimentacyjnym zasady "złotówka za złotówkę". Czy ktoś brał udział w ich szkoleniach??? Chodzi mi o to czy warto? Czy może zwykły wyrwij grosz a nie dowiem się niczego konkretnego i będę musiał ogarniać temat sam???

Według nas słabe. Dziś było szkolenie.
megi14-14
Starszy referent
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Post autor: megi14-14 »

W sumie nic ciekawego ;p
joasia_a99
Praktykant
Zajmuję się: DŚR I FA
Kontakt:

Post autor: joasia_a99 »

Moim zdaniem też słabe. Co chwila przerywało, bo było bardzo dużo użytkowników już nie mówiąc o tym, że jak ktoś chciał zadać pytanie przez mikrofon to był jeden wielki chaos. Żadnych materiałów Sygnity nie udostępnia, tylko ewentualnie odpowiedzi na pytania zadane w trakcie szkolenia, które były docelowo merytoryczne. Poza tym pokazane były tylko takie techniczne zmiany i jak utworzyć decyzje w przypadku przekroczenia w różnych wariantach (co akurat było przydatne), jednak w mojej ocenie człowiek by sam do tego doszedł metodą prób i błędów.
Weronikaw
Referent
Kontakt:

Post autor: Weronikaw »

joasia_a99 pisze: 29 cze 2020, 16:12 Moim zdaniem też słabe. Co chwila przerywało, bo było bardzo dużo użytkowników już nie mówiąc o tym, że jak ktoś chciał zadać pytanie przez mikrofon to był jeden wielki chaos. Żadnych materiałów Sygnity nie udostępnia, tylko ewentualnie odpowiedzi na pytania zadane w trakcie szkolenia, które były docelowo merytoryczne. Poza tym pokazane były tylko takie techniczne zmiany i jak utworzyć decyzje w przypadku przekroczenia w różnych wariantach (co akurat było przydatne), jednak w mojej ocenie człowiek by sam do tego doszedł metodą prób i błędów.
Dokładnie tak. Samemu by się do tego doszło. Powiedziałabym, że szkolenie było ok, gdyby kosztowało połowe mniej. Jak za te cene bardzo słabo.
ODPOWIEDZ