Technika prowokatywna F.Farrely w pracy socjalnej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 03 sty 2014, 23:05

Skąd wiesz, że nie wprowadzamy? Widziałeś wszystko? Raczej mało widziałeś, a na forum się nie opieraj, bo to fałszywy obraz. Sam jesteś tego dowodem ;)
~betta

Napisano: 03 sty 2014, 23:06

Forum to fałszywy obraz pomocy społecznej?

Słyszeliście drodzy klienci?
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 23:07

do ~do Emilki
He he :)) no tak, w jego przypadku można założyć spotkanie z jednym i drugim ;) Załapałam się na żywego.
~betta

Napisano: 03 sty 2014, 23:07

To powyżej o Hellingrze to do Ciebie, sorki:)
~do Betty

Napisano: 03 sty 2014, 23:08

Zorientowałam się ;) bystrzak ze mnie, prawda?
~betta

Napisano: 03 sty 2014, 23:09

\"cześć\" betta - stwarzajmy zatem pozory.

Pytanie ,która pierwsza pomyśli o tej drugiej - że jest głupia bo dała się nabrać, nie betta ?;) patos prawie nie do wykrycia ;);)
Ok. nic nie widziałam . Coś tam było kawusia, pączusie ...
Ważę 48 kg- więc mnie to nie dotyczy - czyli tego nie biorę do siebie. ( ale palnęłam ..48 kg- czyli znowu się chwalę ..;)
Wystarczy .
Zupełnie o coś innego chodzi w tej metodzie- nie o takie wzmocnienie chodzi ..nie ważne- bo jak mówisz obserwacja życia daje takie same efekty - ba.. jeszcze lepsze
\"..w takim razie jedzmy .......tysiące much nie może się mylić.\" Takie z życia , nie ;)
A teorie można obalać- nawet trzeba;)
To tak jak ze świadomością, odpowiedzialnością - o której piszesz - więc ja dodam , że pewnych -\"słów\" także nie należy odczytywać dosłownie .(tu: cytat- nieładny)

P.S Metoda już dawno wyszła poza gabinety. Wskazówki wezmę pod uwagę. Pozdrawiam.

~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 23:11

Naprawdę niektóre mopsy stosują tę metodę?
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 23:13

~Emilka
Oj tam, myślisz że mi się chce analizować \"kto kogo\"? Zainteresował mnie wątek, bo lubię pracę socjalną. Na forum nieczęsto można o niej pogadać, bo dla większości z nas to SF. Winy za ten stan rzeczy trzeba szukać jak najdalej od pracowników socjalnych, ale to już pisałam.
~betta

Napisano: 03 sty 2014, 23:16

lepiej zabierz sie za program osłonowy
~...

Napisano: 03 sty 2014, 23:16

48 ??? Czym tu się chwalić ;))
~betta

Strona 4 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x