Technika prowokatywna F.Farrely w pracy socjalnej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 03 sty 2014, 23:17

Trzykropku...
Program osłonowy jest najważniejszy w pracy socjalnej, oczywiście. Już się zabieram ;)
~betta

Napisano: 03 sty 2014, 23:19

Adam
ja też po woli zamykam ...mam na głowie przygotowanie do drugich Świąt !!!;) wyjazd
ale w temacie coś ruszyło ( mamy 37 punktów jak patrzyłam!!!
myślę , że nawet ktoś pokusił się o Google w szukaniu materiału - ale to też doceniam - o to chodzi.
będzie dobrze. Będą szły fajne tematy ;)

P.S mam kolejny..na kiedyś
\"Osoba z zaburzeniami psychicznymi w roli współpracownika fachowo pomagających ( czyli pr. socjalnych). Epokowe zmiany.

~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 23:21

Wpadaj częściej i topiki zakładaj częściej. Uczyć to forum odkrywczym;)
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 23:33

do użytkownika o nicku ~do emilki i postu
metoda prowokatywna- jako kontrowersyjna ...??

niby pochwaliłam to szukanie w google- ale - zapodają też śmieci, co potwierdzasz komentarzem.

Metodę w/w opublikowano już dawno m.in w miesięczniku
tj . Pismo pracowników socjalnych , terapeutów..- bardzo popularne, podejrzewam , że w co drugim OPS leży na półce.
Wiem , że prenumerujecie.
Wdrożona także już dawano do użytku wew;) nie ma się co bać.

~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 23:42

..Hellingera uwielbiam - pisałam w dziale Przemoc do nijakiego jkob- swego czasu..pamiętam
muszę skończyć Terapię systemową rodzin- boję się bez papieru stosować..;) nawet w części.
Możemy wrócić do rozmowy . Bardzo bym chciała.
No super wyprowadza ludzi - choć dla mnie trudna kwestia Gwałtu i akceptacji czynu w świadomości i/ uznania dziecka, mało tego - w pewnym sensie uszanowania gwałciciela jako ojca dziecka . Polecam.
~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 23:54

suko uszanuj swego gwałciciela, grupowego, a bendziesz trendy bo to ojciec twego dziecka bendzie
~...

Napisano: 04 sty 2014, 0:07

Polecam
~...

Napisano: 04 sty 2014, 0:11

Przeginacie. Social wieś.
~Adam

Napisano: 04 sty 2014, 0:30

jak przeginacie, to dopiero bendzie praca socjalna, własnym przykładem poświadczona, nobel, nie ma to tamto buahahahahaha
~...

Napisano: 04 sty 2014, 16:52

emilka?????????
~...

Strona 5 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x