teren - Dodatek 250zł

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 16 sty 2010, 23:02

taa... przepis jest taki-wpisujesz w kajet wyjscie o 10 ,wychodzisz o 13 albo wcale (podpatrzone)
~sisi

Napisano: 28 maja 2010, 23:16

megii znowu narzeka że pełno roboty a czas na siedzenie w necie zawsze ma...
~ela

Napisano: 03 cze 2010, 1:13

ona widocznie tak ma
~ola

Napisano: 25 cze 2010, 23:02

gdzie wyscie dojżeli,ze meggi pisze z pracy??????:///od kiedy to o 17:34 pracownik socjalny siedzi w biurze???
~angel_eyes

Napisano: 27 maja 2011, 14:50

meggi - czy ty wiesz co to jest Bieda? komu masz pomagać!
Ja też pracuje na wsi, teren mam tak rozległy - że dłuższej wsi w kraju chyba już niema, a mieszkańców tylko nieco ponad 4 tyś. wywiadów miesięcznie muszę zrobić - w zależności od pory roku od 10 do 50 (możecie nie wierzyć), najbardziej obciążająca dla mnie jest robota biurowa; wpadam jak po ogień aby pouzupełniać i skompletować wywiad,oddać do podpisania, wprowadzić w komputer, szefowa ma całą administrację biurową ale to my jesteśmy obciążone robotą, a one są do ... niewiemczego!

Ja staram się sama odciążyć się w środowisku przez profilaktykę, wkład pracy socjalnej i współpracę z innymi jednostkami - szkoła , kościół, ośrodek zdrowia. To pomogło, dawniej wywiadów robiłam 30 - nawet 90! Ale i teren był 5000mieszkańców. Aktualnie wiele osób zaktywizowało się, umieją sami poszukiwać pracy.
A co do zachowania w miejscu wywiadu - niejednokrotnie jest tak iż chętnie bym usiadł ze względu na zmęczenie, tylko niema na czym - a wywiad trzeba pisać \"na kolanie\"!
A wesoło zawsze musi być!!
~nikt

Napisano: 20 lut 2018, 20:58

w ustawie nie ma zapisane, że trzeba być 50% w terenie. To tylko może być fanaberia dyrekcji. Oczy wiście taki przepis może być wprowadzony w danej jednostce zarządzeniem dyrektora, jednakże nie jestem do końca przekonany czy jest on zgodny z prawem. Ale jest pewna zasada w prawie Polskiem. Co nie jest zabronione - jest dozwolone.
profesor
Praktykant
Od: 20 lut 2018, 20:40
Zajmuję się: pracownik socjalny

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x