TERMINALE MOBILNE - kto używa?
TERMINALE MOBILNE - kto używa?
Bardzo proszę o informację kto z Was używa terminali mobilnych związanych z wprowadzaniem wywiadów przez pracowników socjalnych w formie elektronicznej? Jak to u was wygląda?
Re: TERMINALE MOBILNE - kto używa?
Chyba w wielu ops-ach po prostu zalegają w szafach. U mnie tak jest. "Nuda, nic się nie dzieje".
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja bym chciała je używać ale ciągle coś nie działa. jak już dostałam hasło do mzt i elearning i teminalu to hasło nie działa do samej empatii w terminalu i ciągle problemy... teraz jest ankieta z NIK i pytają czemu nie używamy empatii - odpowiedź BO CIĄGLE coś nie działa... w różnych momentach.
Empatia w systemach dziedzinowych działa ale tylko w świad. rodzinnych w pomocy społecznej nie.
Empatia w systemach dziedzinowych działa ale tylko w świad. rodzinnych w pomocy społecznej nie.
Właśnie - w pomocy społecznej empatia nie działa !
Czy ktoś z Was próbował jakiekolwiek zaświadczenie potrzebne do wywiadu uzyskać przez empatię ?
Czy ktoś z Was próbował jakiekolwiek zaświadczenie potrzebne do wywiadu uzyskać przez empatię ?
Oprócz TERMINALE MOBILNE - kto używa? - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
jednorazowy dodatek do emerytur
stypendium socjalne studenta a dochod
dochod z emerytury/renty w marcu br.
Pytania od Raziela
Co zrobić?
ochrona danych osobowych
dot.zasiłku stałego
POMOST STD a 500+ PIECZA ZASTĘPCZA
decyzja uchylająca czy wygaszająca
pismo o wgląd ucznia
zasiłek celowy a pobyt w szpitalu
500+