testament - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 16 mar 2016, 23:36

Hoł ......... jeśli zabieram głos w jakimś temacie to bądz pewien że go już przerobiłem przegrałem kiedyś taką sprawę w SKO bo właśnie odmówiłem dodatku bowiem osoba miała testament i była jedynym spadkobiercą ....... a jeśli liczy się również umowa najmu wyrażona w formie ustnej a tak jest i na to znajdziesz wyroki WSA i NSA no uwierz że i w tym przypadku cuda się zdarzają
I radze nie szukaj klakierów którzy Ci przyklasną lecz poszperaj w necie i może coś znajdziesz ....
moje korki zbyt wiele Cię by kosztowały a więc może na bajeczki z zielonego bajorka się zapisz będzie taniej ;) :lol: :lol: :lol: :twisted:
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 16 mar 2016, 23:42

a co do PCW nie raz możemy się różnić w naszych wypowiedziach bo i orzecznictwo jest równe w zależności od regionu naszego śmiesznego kraju . ale zawsze konsensus jakiś znajdziemy :D
ps 1 kiedyś ktoś tu powiedział że małe ww i PCW to jedna osoba ale to nie tak

ps 2 lokalna gwiazda ? ja już biały karzeł jestem a Ty Hoł musisz jeszcze sporo popracować aby zabłysnąć jak super nowa bo na razie to w czarnej dziurze jesteś i ledwie nos Ci wystaje nad horyzont zdarzeń :twisted:
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 16 mar 2016, 23:43

ale uważam że czas skończyć tą pyskówkę bajjjjjjjjjjjjjjjjjjj :mrgreen:
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU