też mi wizjonerzy - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 23 lis 2010, 12:28

Re: też mi wizjonerzy
wysłane przez ~a... dnia 2010-11-22 21:10:27

~a...

...Łukasz jak to pisiu słowo w słowo za prezesikiem - mnie nie wybrali ale wybrali \"ciemną masę\" brawo, brawo - prezezsio już nauczył wszystkich pisiu pisiu

i dalej tak samo!
złaj baletnicy to i rąbek u spódnicy!!!!!!!
~z postu

Napisano: 23 lis 2010, 12:31

prezesiun tez by wygrała ale nie dała mu V kolumna we włascej partii co ją (tę kolumne) na własnej piersi wychodował - z V kolunna miało pisiu 8 mln wyborców a bez ok 3 mln . - i to jest wygrana o mało co!
~z postu

Napisano: 23 lis 2010, 13:36

z postu

prostacko próbujesz zdyskredytować moją osobę, a do moich argumentów nie odnosisz się wcale. W jaki sposób chcesz się dogadać skoro nie rozmawiasz tylko dogadujesz bez sensu?
~Łukasz

Napisano: 23 lis 2010, 14:13

a z jakimi agumantami dyskutować \"ale zawiść jest silniejsza od rozumu, a chęć zdobycia dość wątpliwej jakości pozycji (mówię tu o mojej gminie na podstawie dotychczasowych doświadczeń) \" a reszta to opis jednego spotkania z potencjalnymi wyborcami - to i ciebie tak wybrali - sam siebie przedstawiłeś.
A jeżeli uważasz że inny kandytat \"przekupił \" wyborców to zgłoś protest wyborczy a nie piszesz na niszowym formu.

Ty jak i prezesik w matrixsie żyjesz - \"Uwierz w złudę a ona twą prawda sie stanie\".
i to konie dyskusji z tobą weż sie za świadczenia rodzinne bo klienci czekaja.
Czyyając jnne Twoje wpisy na innych postach jedynie na HP(bo na innych cię nie ma) nie ma o czy z tobą dyskutować albowiem jedynie TWOJA racja jest ważna.
~z postu

Napisano: 23 lis 2010, 14:31

bzdury pleciesz

jak mam wątpliwości zawodowe to wnikam w działy w zależności od potrzeby.

Rozróżniaj pojęcia. Prawda to nie to samo co racja. A ja podawałem argumenty a nie \"swoje racje\". I Ty akurat masz najmniej wiedzy nt. tego jak wygladało spotkanie, jakie tematy były poruszane, i czym się zakończyło. A to znaczy, że \"bijesz pianę\" wrzucając jeszcze zabarwienia partyjne bez jakiegokolwiek pokrycia. Na spotkaniu bynajmniej nie posłużyłem się argumentem \"zawiści\" itd. To jest luźna refleksja na niszowym forum.
No, przy okazji forumowicze ops.pl dowiedzieli się że komunikują się na forum niszowym.
~Łukasz

Napisano: 23 lis 2010, 14:46

odnośnie ostatniej uwagi łukaszka:
o szczęście niepojęte, że ktoś tak ofiarnie niesie ku nam, pracownikom socjalnym, kaganek oświaty...

a do wiadomości światłego inaczej łukaszka:
forma \"forumowicze\" jest dalece niepoprawna w języku polskim. poprawna forma w liczbie pojedynczej to \"forowicz\", w liczbie mnogiej \"forowicze\".
~perkoz

Napisano: 23 lis 2010, 15:04

Brawo perkoz!!!! Krótko i na temat :-)))
~olala

Napisano: 23 lis 2010, 15:24

tak lubię właśnie, tylko łukaszek nie bardzo;)
~perkoz

Napisano: 23 lis 2010, 16:02

Łukasz też ma prawo do blędu, a tobie perkoz raz udało się jemu coś wytknąc.Czego ~olala bije brawo to nie wiem. W każdym razie nie ma w tymempatii tak specyficznej dla pracownikow socjalnych! :(
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 23 lis 2010, 16:07

dzibar - garnek pełen empatii aż kipi empatią do samej siebie
~z sieci

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]