Jesteś w błędzie - jak przystało na prawdziwych badaczy mają przede wszystkim chęć poznania prawdy. Jest to spojrzenie teorii i praktyki. Myślenie podobno nie boli
Czerwony łajdak Adam grzmi, że biskupi to pasibrzuchy. Tymczasem ksiądz dostaje ode mnie tylko tyle ile chce mu dać. Nie chce to nie daję nic. Z całą pewnością ten czerwony degenerat nie daje nic. Tak więc jest to wydumany problem przez zid.iociałego komunistę, który nawet nie zna podstaw swojej ideologii.
Prawdziwym problemem społeczeństwa w Polsce są okradający nas czerwoni burżuje, którzy uwłaszczyli się na naszym wspólnym majątku narodowym. Mój brat harował najpierw u jednego przez miesiąc i nie otrzymał ani złotówki zapłaty. Potem zatrudnił się w drugiej firmie i też nie otrzymał zapłaty. To tylko jeden człowiek wydymany na circa 5000,00 zł + podatek i ZUS. A takich ludzi są tysiące. Bandytyzm tych ludzi nie cofa się przed niczym, co pokazał przypadek żywcem pogrzebanego pracownika pod Grójcem.
A czerwona hołota, próbuje nas napuszczać na księży, któremu rzucę albo nie rzucę 2 zł na tacę. Dlaczego czerwona hołota nie atakuje burżujów? Dlatego, że to są ich pobratymcy. To nie księża nas okradają tylko burżuje!
\"Prawdę podał już MAK i Miller. Nikt mądry w zamach nie uwierzy.\"
Prezentowane były zaniedbania komisji MAK i Millera. Wykluczenie hipotezy zamachu kiedy ginie tyle kluczowych dla kraju osób wydaje się być mocno podejrzane. Utrudnianie działań zmierzających do obalenia tej hipotezy lub jej potwierdzenia tym bardziej.
Przecież Macierewicz cały czas chce skonfrontować swoją wersję z wersją Laska. Najpierw Lasek wymigiwał się jak tchórz i oszust a teraz schował za plecami Tuska. Kto wali pięścią w stół i pieni się, że z nikim nie będzie dyskutował pokazuje, że boi się prawdy i wie, że byłby przegrany. To jest główny dowód na to, że to Macierewicz jest w prawie.
Macierewicz za nikogo się nie chowa i nie unika nikogo. Chce konfrontacji. Niech Lasek pokaże że ma jaja i zmierzy się na argumenty a nie kryje się za siłowym storpedowaniem debaty.
Bogdan Gajewski o nagraniach z czarnej skrzynki... są cztery \"oficjalne nagrania\", każde o innej długości. Które z nich należy uznać za autentyczne? Jeśli tego nie wiemy trudno mówić, że którekolwiek z nich jest dowodem prawdziwym? Jeśli udowodnione zostanie manipulowanie nagraniem z czarnej skrzynki przestanie być ono dowodem w sprawie. Konferencja Smoleńska ok. godz. 19.40
Były dwa wybuchy... absurdalność uderzenia w brzozę... trwa dyskusja
Po co ta gra. Jak ma dowody to niej je pokaże. Macier i jego mafia podrabiają dokumenty. Obróbka graficzna nie jest im obca. Nie wiem po co ta jego szopka skoro nikt jej nigdy nie weźmie pod uwagę. Nawet jak Yaro wygra wybory i przedstawi to wszystko to najważniejsze będą wyniki śledztwa niezależnej prokuratury wojskowej.
Międlisz Adasiu medialny bełkot. Leniwy musisz być skoro medialna papka jest twoim jedynym źródłem informacji. W tej konferencji bierze udział wielu naukowców z kilku krajów - poznanie prawdy i sceptycyzm wobec oficjalnej wersji wydarzeń charakteryzuje te osoby. Są to eksperci z tytułami inżyniera, doktora, profesora. Obejrzałem niemal całą relację z tej konferencji, która zaczęła się dziś.
Trudno dyskutować z osobą, która myśli medialną papką typu jaro, maciar, sekta smoleńska itp. Osoby takie nie posiadają dystansu do faktów sprzecznych z "oficjalną wersją wydarzeń". Podobnie jak niegdyś ci, którzy nie potrafili zrozumieć, że Ziemia nie jest płaska. Dziś nawet Owsiak włączył się w tresurę właściwej smoleńskiej percepcji - zgodnej z rosyjską wersją raportu MAK i jego polskiej kalki zwanej ustaleniami komisji Millera.