Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej - HYdE PaRK

Strona 4 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 21 paź 2013, 22:30

Skoro tylko na tytuły naukowe patrzysz to musisz być naprawdę głupi(a).
Papierek to ja mogę na bazarze kupić za kilkadziesiąt złotych.

Liczą się dowody ze śledztwa, fakty, analizy, zeznania świadków, zapisy skrzynek, wyniki badań wraku, sekcji zwłok itd.
Jednak przede wszystkim należy skarcić obie kancelarie (Lecha i Tuska) za organizację tamtego lotu. Wina leży gł. po naszej polskiej stronie i tylko w niewielkiej części po stronie rosyjskiej. Nie pakuje się tylu sardynek na raz do jednej puszki i nie wysyła ich się na wojskowe lotnisko spowite mgłą. Swoje zrobiła też presja czasu i nieznajomość języka ruskiego.
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 22:32

że powielę ~lutka:
\"Tuż przed rozpoczęciem zmasowanych ataków na Zespół Macierewicza rosyjskie służby wykryły w transporcie mięsa sfałszowane świadectwa sanitarne. Po tym fakcie nastąpił zmasowany atak na Zespół Macierewicza, jakiego jeszcze nie było. Czy to na pewno jest przypadek?\"
albowiem~~ lutku to nie jest przypadek - to jest celowe działanie w celu mianowicie uwalenia zespołu Pana M. przy pomocy świńskiego mięsa znaczy się siły sprzymierzone dały sygnał a onym sygnałem były fałszywe świadectwa i tak to trwa po dzień dzisiejszy
~chaos....

Napisano: 21 paź 2013, 22:37

Głupi wpis - ciekawe co kieruje osobą, której chce się takie chaos... wpisy robić? Może jej za to płacą? Może to jakiś przejaw agresji? Może choroby?
~prawda

Napisano: 21 paź 2013, 22:42

Heheheeh co ma mięso do Smoleńska?!
Heheheheheheeheh!!!!!!!
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 22:46

lubię wprowadzać chaos w wasze uporządkowane myślenie bez tego nie ma intrygi a tylko tym żyją socjalne jestestwa

i jeszcze jedna ciekawa opinia z konferencji naukowej

\"W momencie, gdy samolot uciekał z pułapki, nastąpiły wybuchy\" - powiedział podczas warszawskiej konferencji dot. Smoleńska profesor Jan Obrębski. Naukowiec stwierdził też, że \"katastrofę spowodowały tzw. osoby trzecie\".
a gdzie była ta pułapka i kto ja zastawił - no zapewne siły sprzymierzone co jest oczywistą oczywistością i nikt mi nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne
~chaos....

Napisano: 21 paź 2013, 22:48

Tak, Putin walił do nich ze snajperki a pułapką były siatki z pajęczyny heheheheeheh!!!!
Dostalibyście przekaz do pokoju bez klamek bez skierowania.
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 22:57

Adasiu - Zmień dilera, otrzeźwiej.
~prawda

Napisano: 21 paź 2013, 23:05

Jutro 22.10.2013

od godziny 9.00 WERYFIKACJA DOKUMENTÓW I ASPEKTY MEDYCZNE

od godziny 11.30 ASPEKTY SOCJOLOGICZNE KATASTROFY SMOLEŃSKIEJ

od godziny 14.45 ZAGADNIENIA PRAWNE KATASTROFY SMOLEŃSKIEJ

Program Konferencji

https://www.konferencja.home.pl/programii/programii.pdf

Internetowa relacja na żywo dostępna na stronie:
https://konferencjasmolenska.pl/
~prawda

Napisano: 21 paź 2013, 23:13

Znaczy ciąg dalszy cyrku Maciera i jego klaunów?
~Adam

Strona 4 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x